- 23 Kas 2017
- 21,011
Rica ederiz.Teşekkür ederim, var olun
Bir sıkıntı olursa yine bekleriz.
İyi akşamlar.
Rica ederiz.Teşekkür ederim, var olun
Rica ederiz.
Bir sıkıntı olursa yine bekleriz.
İyi akşamlar.
Kablolu bağlantı yapıp test etmek imkanın var mı.?Konuyu hortlatayım dedim
Az önce apple tv üzerinden steam link denedim. Kurulum ve ayarlamalar çok stabil ve çok basit. Fakat oyun oynarken görüntü kalitesi bir miktar düşüyor ve görüntü dalgalanması oluyor. Kullandığım pc çok üst düzey değil, bilgisayar ile televizyon arasında yaklaşık 12-14 mt mesafe var, internet hızım 100 mbit.
TV: Sony XH9077 - 120 hz
Cihaz: Apple TV 4K (2. Gen)
PC: Ryzen 5 1600, 16 GB DDR 4 Ram, RX 570 4 GB Ekran kartı
Hem apple tv hem de pc ethernet ile bağlı.Kablolu bağlantı yapıp test etmek imkanın var mı.?
RX 570' te DLSS yoktu değil mi?Konuyu hortlatayım dedim
Az önce apple tv üzerinden steam link denedim. Kurulum ve ayarlamalar çok stabil ve çok basit. Fakat oyun oynarken görüntü kalitesi bir miktar düşüyor ve görüntü dalgalanması oluyor. Kullandığım pc çok üst düzey değil, bilgisayar ile televizyon arasında yaklaşık 12-14 mt mesafe var, internet hızım 100 mbit.
Görüntü kalitesi kablosuz ağ nedeniyle azaldığını düşünmüştüm.Hem apple tv hem de pc ethernet ile bağlı.
Benim tahminim, görüntüyü upscale ederken bozuyor. Ya da iç ağda maksimum veri aktarımı 100 Mbit olduğu için DLSS' te yoksa ister istemez Gigabit bağlantı var gibi görüntüyü aktaramıyor.Görüntü kalitesi kablosuz ağ nedeniyle azaldığını düşünmüştüm.
PC sisteminde kötü değil güncel birçok oyunu oynayabilecek güçte.
Uzak bağlantı olduğu için kayıp oluyor normal PC'de gibi değilKonuyu hortlatayım dedim
Sonuçta yapılan işlemin en azından görüntü datasını öylece ağ üzerinden aktarıyor. Dolayısıyla oyun ne kadar yüklüyse o kadar zorlaşabilir diye düşünüyorum. Ancak teknolojinin hiç olmamasından iyidir.Uzak bağlantı olduğu için kayıp oluyor normal PC'de gibi değil