slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Google TV zaten launcher. Eğer çekirdeği de ona göre düzenledilerse diğer launcherlara sıkıntı yaratıyor olabilir.Onda Google TV var sıkıntı olabilir kullanmayın donma oluyorsa yazılım farkı var.
Google TV zaten launcher. Eğer çekirdeği de ona göre düzenledilerse diğer launcherlara sıkıntı yaratıyor olabilir.Onda Google TV var sıkıntı olabilir kullanmayın donma oluyorsa yazılım farkı var.
Yok bu launcher değil sadece başlı başına farklı yazılım mevcut.Google TV zaten launcher. Eğer çekirdeği de ona göre düzenledilerse diğer launcherlara sıkıntı yaratıyor olabilir.
ATV Launcher Pro sıkıntısız çalışıyor o cihazda, ben denemiştim.Next start 4k.
Google TV android çekirdeğine sahip değil yani. Öyle mi?Yok bu launcher değil sadece başlı başına farklı yazımlım mevcut.
Android hocam yazılımı ayarları herşeyin yeri farklı ATV Rom gibi değil ayrıntılı özelleştirilmiş detay fazla herşey farklı yerde sıkıntı olabilirGoogle TV android çekirdeğine sahip değil yani. Öyle mi?
İşte bende yukarıda aynen bunu söyledim. Sonuçta biliyorsun Google uzun yıllar Android' de ismini öne çıkarmak istemedi. Şimdi doğrudan kendi ismiyle arayüz oluşturdu. Bunun kullanımını teşvik için arayüz, ayarlar, sistem v.s. hepsinde düzenleme yapmış olabilir diyorum. Sonuçta gözünü sevdiğimin telemetri verileri...Android hocam yazılımı ayarları herşeyin yeri farklı ATV Rom gibi değil ayrıntılı özelleştirilmiş detay fazla herşey farklı yerde sıkıntı olabilir
Evet bildirim alanı eklemiş iç içe geçmiş ayarlar mevcut. Google işini bilirİşte bende yukarıda aynen bunu söyledim. Sonuçta biliyorsun Google uzun yıllar Android' de ismini öne çıkarmak istemedi. Şimdi doğrudan kendi ismiyle arayüz oluşturdu. Bunun kullanımını teşvik için arayüz, ayarlar, sistem v.s. hepsinde düzenleme yapmış olabilir diyorum. Sonuçta gözünü sevdiğimin telemetri verileri...
Atvyi direk çalıştıramadım sadece tuşa basıp çalışıyor. Bakalım.ATV Launcher Pro sıkıntısız çalışıyor o cihazda, ben denemiştim.
Onun arayüzü basit sorun olmaz öbürü gelişmiş özellikli.Atvyi direk çalıştıramadım sadece tuşa basıp çalışıyor. Bakalım.
Basit launcher o, apk ile yüklediğin uygulamaları görmek içindir. Bazı launcher ayrıntılıdır sistemi tamamen değiştirir. Google Tv arayüzüne göre uyarlanmaları gerekir.Atvyi direk çalıştıramadım sadece tuşa basıp çalışıyor. Bakalım.