Android TV+Box'lar Launcherler

K Çevrimdışı

KaaN

VIP
2 Şub 2023
30
Moderatör tarafında düzenlendi:
S Çevrimdışı

shaolin

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Peki ATV launcher'ı varsayılan nasıl yaparız? Yani bir tuşa atayarak değilde, direk cihaz açılınca atv launcher çalışsın diyebilir miyiz?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Peki ATV launcher'ı varsayılan nasıl yaparız? Yani bir tuşa atayarak değilde, direk cihaz açılınca atv launcher çalışsın diyebilir miyiz?
Atv varsayılan olmuyor aç kullan Projectivy yükle erişebilirlik izni ver launcher ayarlarına gir varsayılan yap.

S Çevrimdışı

shaolin

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Atv varsayılan olmuyor aç kullan Projectivy yükle erişebilirlik izni ver launcher ayarlarına gir varsayılan yap.
Tamam biraz uğraştırdı ama oldu. Şimdi direk açılıyor projectivy olan. Peki mesela iptvyi başa alacağım. Simge üstünde biraz basılı tutuyorum yerlerini değiştireyim diye. Hemen donup kalıyor. Bir iki tuş işler kalıyor.

Biraz uğraştım başa aldım.
Nebutv uygulamasını yüklemiştim. Onları mobil kısmından tv uygulamalarına taşıyamadım. Taşı dersen videolar resimler vs diyor.
Deneme için resimlere attım. Sonra kaldır dedim komple gitti.
Bir programın kısayolunu eklemek ne kadar zor olabilir ki? Ekstra launcher yükleyince bile.

Anladığım kadarıyla hariçten yüklenen programları mobile atıyor. Ama iptv smarter proyu da apk olarak kurmuştum. Onu tv uygulamalarına attı ilginç.
Yani daha esnek olabilirdi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Tamam biraz uğraştırdı ama oldu. Şimdi direk açılıyor projectivy olan. Peki mesela iptvyi başa alacağım. Simge üstünde biraz basılı tutuyorum yerlerini değiştireyim diye. Hemen donup kalıyor. Bir iki tuş işler kalıyor.

Biraz uğraştım başa aldım.
Nebutv uygulamasını yüklemiştim. Onları mobil kısmından tv uygulamalarına taşıyamadım. Taşı dersen videolar resimler vs diyor.
Deneme için resimlere attım. Sonra kaldır dedim komple gitti.
Bir programın kısayolunu eklemek ne kadar zor olabilir ki? Ekstra launcher yükleyince bile.

Anladığım kadarıyla hariçten yüklenen programları mobile atıyor. Ama iptv smarter proyu da apk olarak kurmuştum. Onu tv uygulamalarına attı ilginç.
Yani daha esnek olabilirdi.
Mobil uyumlu olanları mobil diye arıyor tv uyumlu olanları tv kısmına alıyor .

S Çevrimdışı

shaolin

Kayıtsız / Doğrulanmamış
projectivy launcher arada bazen sıfırdan açınca bile donma yapıyor. Fiş çek tak yapman gerekiyor. Kaldıracağım.

Geri
Üst Alt