C
compass3548
Yeni Üye
- 27 Tem 2018
- 25
- 33
Merhaba arkadaşlar aranızda iptv kullanan var mı ? Server önerebilecek olan var mı ?
Devam ediyorum hocam
Bütçe nedir hocam ? Türkiye'den olması şart mı ?tv box Türkiye'den alabileceğim uygun fiyatlı kaliteli bir cihaz önerisi olan var mı ?
Bütçe nedir hocam ? Türkiye'den olması şart mı ?
yarın ki FB-bjk maçından sonra daha sağlıklı yorumlarsınız muhakkak ama genel görüşünüz nasıl, takılma donma vs... var mı, 4k içerik mevcut mu, internet hızınız nedir, birde hangi iptv ve ücreti nedir
resmen kombo yapmışım
Sizin kullandığınız server nedir. Birde ücreti bildirebilir misiniz acaba?Bütçe nedir hocam ? Türkiye'den olması şart mı ?
Gümrük vergisinden çekinmene gerek yok hocam , satıcıya ürün paletinin üstüne düşük fiyat yazmasını söyle vergi ödemezsin. Ama o kadar beklemek istemiyosan n11'den Xiaomi Mi Box 4K alabilirsin 490 TL civarı seni üzmezbütçe sınırı yok aslında ama şöyle söyleyeyim, çok uçmakta istemiyorum. gearbest ali vs... almak isterim elbette ama yurtdışı alışveriş tecrübem sıfır birde gümrük vergisi falan uğraşmak istemiyorum.
Guekiptv kullanıyorum , sanırım şuan 12+3ay 150 tl olması gerekiyor. İnternet tarife hızınız nedir ?Sizin kullandığınız server nedir. Birde ücreti bildirebilir misiniz acaba?
Baya bi test yayını edındım. Ama donmalar oluyo. Tvde net hızı 10 mgb gosterıyor test ettiğim zaman
Gümrük vergisinden çekinmene gerek yok hocam , satıcıya ürün paletinin üstüne düşük fiyat yazmasını söyle vergi ödemezsin. Ama o kadar beklemek istemiyosan n11'den Xiaomi Mi Box 4K alabilirsin 490 TL civarı seni üzmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Guekiptv kullanıyorum , sanırım şuan 12+3ay 150 tl olması gerekiyor. İnternet tarife hızınız nedir ?