Android Televizyonum ile yaşadığım birden fazla problem (Google Asistan, Yavaşlık, Farklı sesler)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
Merhaba Sevgili Tavsiye Forumu Üyeleri Android Televizyonuma Soru Sorduğumda Wikipedia Aracılığla Sorumu Ceyaplardı Normalde Ama Şuan Soru Sorduğumda Youtube a Yönlendiriyor Nasıl Düzeltebilirim Saygılarımla...

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Wikipedia ile hiç cevap vermedi bana asistan :kiskis
Asistan uygulaması birde Google uygulaması var çeşitli uygulamalarda sesli komut için atanıyor asistan ve Wikipedia ile cevap derken ?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İşte forumlarda bu olayı sevmiyorum biri geliyor soruyor ve gidiyor yada cevap vermiyor?
Neden yardımcı olayım yada yazayım diyorum :kiskis
Daha yazmam bu konuya makul süreyi geçti :sopa1

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ayarlar uygulamalar tüm uygulamaları göster sistem uygulamaları Google yazan uygulama verileri silsin asistan sıfırlanır

Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
Ayarlar uygulamalar tüm uygulamaları göster sistem uygulamaları Google yazan uygulama verileri silsin asistan sıfırlanır
Televizyonumun Modeli Toshiba 32LA3B63DT

Google Asistandan mı bahsediyorsunuz.?
Google Asistandan Bahsediyorum

Zaten hiç aklına gelmedi mi? 2022 tarihinde üye olan sayın kullanıcımız neden bugüne kadar bu soru için bekledi diye? :haha
Soracak Sorum Olmadı Genelde Daha Başka Forumlarda Takılyorum Burası Daha Çok Televizyonlarla İlgili Olduğu İçin Buraya Soruyorum

İşte forumlarda bu olayı sevmiyorum biri geliyor soruyor ve gidiyor yada cevap vermiyor?
Neden yardımcı olayım yada yazayım diyorum :kiskis
Daha yazmam bu konuya makul süreyi geçti :sopa1
Bildirim Düşmedi O Yüzden Göremedim Sonradan Soru Sorduğumu Unuttum

Televizyon Teknisyeni konu sahibi benden hakimdir konuya Wikipedia ile cevap nasıl veriyor asistan orasını anlamadım arkadaş gelip yazsaydı :kiskis
Mesela Titanic Ne Zaman Battı Diye Sorduğumuzu Düşünelim Asistan Normalde Wikipediadan Tarihi Çekip Bana Sesli Olarak Okurdu Şimdi Bunu Yapmıyor Direk Youtubeden Titanic İle İlgilini Videoları Gösteriyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,878
Televizyonumun Modeli Toshiba 32LA3B63DT

Google Asistandan Bahsediyorum

Soracak Sorum Olmadı Genelde Daha Başka Forumlarda Takılyorum Burası Daha Çok Televizyonlarla İlgili Olduğu İçin Buraya Soruyorum

Bildirim Düşmedi O Yüzden Göremedim Sonradan Soru Sorduğumu Unuttum

Mesela Titanic Ne Zaman Battı Diye Sorduğumuzu Düşünelim Asistan Normalde Wikipediadan Tarihi Çekip Bana Sesli Olarak Okurdu Şimdi Bunu Yapmıyor Direk Youtubeden Titanic İle İlgilini Videoları Gösteriyor
İnternet browser (Tarayıcı) Yükleyip dener misin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt