bütçe yazmayı unutmuşum 4-5k aralığı.Hayırlı olsun, kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin.
Şöyle bir model fazla mı olur;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
eyvallah üstadım.8 çekirdek işlemci 3 yada 4 gb ram olsun gerisi hep aynı. Ses çıkış entegreleri ayni %99.
Güze hoş geliyor gün içinde ayrıntılı incelerimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
4-32 versiyonu qled screen ips android 11.
Aracın kliması otomatik olsaydı şu daha hoş duruyor;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ses çıkışları da güzel olsa keşke.8 çekirdek işlemci 3 yada 4 gb ram olsun gerisi hep aynı. Ses çıkış entegreleri ayni %99.
Umut, arabayı satıp oto teyp aldırtma.Ses çıkışları da güzel olsa keşke.
Sony Pioneer da o bölüm güzel ama fazla pahalı.
Ben bir ara 50 euroluk bir modelinden aldım sesi fena değildi, bendeki hoparlör ile alakalı da olabilir ama çok yavastiSes çıkışları da güzel olsa keşke.
Sony Pioneer da o bölüm güzel ama fazla pahalı.
50€ burada kablosunu alırızBen bir ara 50 euroluk bir modelinden aldım sesi fena değildi, bendeki hoparlör ile alakalı da olabilir ama çok yavasti
Mosfet olsa dahi bir yere kadar idare ediyor. Şahsen ses olayını bu amfi ile çözdüm. Hiçbir ekstra kablo çekme vs gerektirmez. İso soketleri ile direk monte edilir ve 4x45 watt rms çıkış gücüne sahib. 50watt rms 4 kaliteli hoparlör ile devasa subwooferlara gerek kalmıyor.
Aliexpress den almıştım hala var ama tabi birde vergi geliyor Türkiye de50€ burada kablosunu alırız
12 volt bir radyo ile max 20 watt alınır, gerisi barış çığrış, her sesin birbirine girdiği 55 watt bir gürültü olurBenim gözüm Pioneer, Alpine ve Sony'de kalmıştı ama maliyeti 20.000'i aşınca vazgeçtim. Newfron marka bir cihaz taktırdım, Reis Elektronik firmasına ait. Şimdilik memnunum ama inşallah bir sorun çıkmaz çünkü Google yorumları iyi değil
Yanlış hatırlamıyorsam 55 W mosfet çıkışı vardı, oldukça güçlü geldi.