L Çevrimdışı larskin Yeni Üye 2 Mar 2020 31 19 May 2022 #15 Sota uyarın çin teşekkürler hocam bende bilmiyordum,Kendi TV Box cihazımda kurulu diye tavsiye ettim..bende sildim biraz once C confickerbelasi hayırdır birader sıkıntınmi var?
Sota uyarın çin teşekkürler hocam bende bilmiyordum,Kendi TV Box cihazımda kurulu diye tavsiye ettim..bende sildim biraz once C confickerbelasi hayırdır birader sıkıntınmi var?
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 20,899 19 May 2022 #16 larskin' Alıntı: Sota uyarın çin teşekkürler hocam bende bilmiyordum,Kendi TV Box cihazımda kurulu diye tavsiye ettim..bende sildim biraz once C confickerbelasi hayırdır birader sıkıntınmi var? Genişletmek için tıkla ... Conficerbelasi arkadaşımız özelden bana ulaşarak uygulamanın virüslü olduğu bildiğini verdi. Kızgın beğeni vermesinin sebebi bu.
larskin' Alıntı: Sota uyarın çin teşekkürler hocam bende bilmiyordum,Kendi TV Box cihazımda kurulu diye tavsiye ettim..bende sildim biraz once C confickerbelasi hayırdır birader sıkıntınmi var? Genişletmek için tıkla ... Conficerbelasi arkadaşımız özelden bana ulaşarak uygulamanın virüslü olduğu bildiğini verdi. Kızgın beğeni vermesinin sebebi bu.