Cihaz çok güzel hocam alacağım Type-tuner olarak ne önerirsinizHomatics Box R 4k plus alın yanına birde Type-tuner alın. İşlem tamam diğer hibrit cihazlar kalitesiz.
@TC Yıldırım ustamız muhtemelen Type-C Tunerden bahsetmiştir. Ben cevaplasam pek sorun olmaz sanırım. Homatics' in kendi Type-C Tuneri mevcut. Asıl ürünü alırken onu da temin edebilirsiniz.Cihaz çok güzel hocam alacağım Type-tuner olarak ne önerirsiniz
İki Tuner de aynı özelliklerde biri Homatics beyaz,diğeri Botech marka siyah ikisinin de üreticisi aynı SEI Robotics üretiyor bütçene uygun olanı alabilirsin Renk uyumu olsun dersen Homatics alabilirsin Homatics Tuner daha iyi diyen arkadaşlar da oldu.Cihaz çok güzel hocam alacağım Type-tuner olarak ne önerirsiniz
Homatics sitesinde Type C Tuner satışı şirket politikası, ticari anlaşmalar gereği şimdilik yapılmıyor hocam.@TC Yıldırım ustamız muhtemelen Type-C Tunerden bahsetmiştir. Ben cevaplasam pek sorun olmaz sanırım. Homatics' in kendi Type-C Tuneri mevcut. Asıl ürünü alırken onu da temin edebilirsiniz.
Bir ara tanıtmıştınız, hatta deneyim yorumları olmuştu. O yüzden homatics kendisi de satışa başlamıştır diye düşündüm, konuyu kontrol etmedim. Kusura bakmayın, benim hatam.İki Tuner de aynı özelliklerde biri Homatics beyaz,diğeri Botech marka siyah ikisinin de üreticisi aynı SEI Robotics üretiyor bütçene uygun olanı alabilirsin Renk uyumu olsun dersen Homatics alabilirsin Homatics Tuner daha iyi diyen arkadaşlar da oldu.
Link bırakıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Homatics sitesinde Type C Tuner satışı şirket politikası, ticari anlaşmalar gereği şimdilik yapılmıyor hocam.
Talep ilettik ilerleyen zamanda site üzerinde satışı yapılmaya başlacak.
Teşekkürler hocam sağolİki Tuner de aynı özelliklerde biri Homatics beyaz,diğeri Botech marka siyah ikisinin de üreticisi aynı SEI Robotics üretiyor bütçene uygun olanı alabilirsin Renk uyumu olsun dersen Homatics alabilirsin Homatics Tuner daha iyi diyen arkadaşlar da oldu.
Link bırakıyorum
Homatics sitesinde Type C Tuner satışı şirket politikası, ticari anlaşmalar gereği şimdilik yapılmıyor hocam.
İki Tuner de aynı özelliklerde biri Homatics beyaz,diğeri Botech marka siyah ikisinin de üreticisi aynı SEI Robotics üretiyor bütçene uygun olanı alabilirsin Renk uyumu olsun dersen Homatics alabilirsin Homatics Tuner daha iyi diyen arkadaşlar da oldu.
Link bırakıyorum
Hocam birde tkgs özelliği var mı tunerdeHomatics Box R 4k plus alın yanına birde Type-tuner alın. İşlem tamam diğer hibrit cihazlar kalitesiz.
Şu konuyu detaylı inceleyebilirseniz, orada bahsedilmiş;.
Hocam birde tkgs özelliği var mı tunerde
TKGS içerse bile Homatics cihazlarıyla TKGS çalışmıyor.Şu konuyu detaylı inceleyebilirseniz, orada bahsedilmiş;
Homatics Type C tuner
Tavsiye forumu farkı ile sizlerle paylaşmak istedim detaylar yakında gelecek. Homatics Sitesinde Type C tuner satışı başladı. DVB-S/S2 Ayarlayıcı ve Demodülatör Spesifikasyonu Demodülatör standartları: DVB-S2: ETSI EN 302-307 v1.4.1, DVB-S: ETSI EN 300-421 v1.1.2 Modülasyonlar: DVB-S2, QPSK...tavsiyeforumu.com
Özet olarak homatics Tuner'i daha stabil ancak TKGS içermediğini belirtmişler.
TKGS içerse bile Homatics cihazlarıyla TKGS çalışmıyor.
TKGS sadece Botech cihazında çalışıyor.
Kullandığınız cihaz Homatics ise TKGS işiniz yok.
Sakın bulaşma bu ürün HakoPro 4/64'türhocam bu cihaz nasıl homatics den iyi mi + ları ve - leri neler
hocam hometics işlmecisi daha iyi heraldeSakın bulaşma bu ürün HakoPro 4/64'tür
Hiremco uyanıklık yapıp kendi Etiketini cihaz üzerine bastırıp ilk 4/64 diye satıyor 3299 TL'ye satıyor uzak durun kazıklanmayın.
Orijinali aşağıda 2000-2500 arası satılmaktadır.
Hiremco firması şark kurnazlığı yapıp ilk 4/64 diye yalan yanlış inceleme yaptırmıştır.
Link bırakıyorum bakabilirsiniz