teşekkür ediyorumMaalesef mb95 anakartlar güncelleme ile iyilestirme yapilabilecek bir durumda degil artik,güncerlleme yazilimi da yok forumda.Ayni mb96 gibi aranan smart uygulamalari calistiramayan anakartlardandir
ekranda görünen sifreyi eslestirme yapmaya calistiginiz laptopa/bilgisayara yazmaniz gerekiyorPeki ne yapmam gerekiyor
Tlf baglantı yapıyordum önceden şimdi yapamıyorum siyah ekran veriyor onun için ne yapabilirimPeki ne yapmam gerekiyor
problemi nasıl çözerim
teknik özelligi artik yetersiz geldigi icin uygulamayi calistiramiyor anakartiniz artik, harici cözümler düsünmeniz gerekiyor..Tlf baglantı yapıyordum önceden şimdi yapamıyorum siyah ekran veriyor onun için ne yapabilirim
Ana kart yükseltme olur muteknik özelligi artik yetersiz geldigi icin uygulamayi calistiramiyor anakartiniz artik, harici cözümler düsünmeniz gerekiyor..
Kolay degil ama mümkün ,fikir sahibi olma acisindan linkteki konuyu inceleyebilirsiniz.Ana kart yükseltme olur mu
Hayırlı gecelersizin anakartiniz smart uygulamalar icin yetersiz kaliyor sizin kartinizda netflix calismaz,android box tavsiyelerini inceleyebilirsiniz.
konu benim ilgi alanim disinda box tavsiyeleri veya incelemeleri icin linkte listelenen konu basliklarina göz atabilirsiniz.önerileriniz var mıdır android box için ?
zip den çıkartıp yükleyinburadaki zip i yüklicem doğrumudur birde versiyon kaçtan kaça yükselecek. Teşekkürler
evet bu yazilim youtube sorununu cözmek icin yayinlanmisti,yükleyebilirsiniz.Merhaba ben yeni yazılım MB97-MB98Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ile bu TV güncelleyebilir miyim
Şimdiden teşekkürler ve dikkat ?
Tv nize 12 Agustos da ful yazilim yüklenmis,versiyonu benimde dikkatimi cekmisti,ful yazilim yüklendikten sonra güncelleme yapilmadigina göre islemi servis yapmamistir büyük ihtimalle..Anakartiniz mb97 ve bahsettiginiz güncelleme yazilimi mb97 ve 98 ler icin olan bir güncelleme yazilimi, menü 1505 ile yüklemeniz gerekiyor evet.Teşekkür ederim hosbulduk :-)
Tv sürümü çok düşük sayıda V.0.0.39.10 ve çünkü emin değildi
Bu anakart V 45.23.64 kabul emin değil
Bu en düşük konektör ve MENÜ 1505 USB ile çalışır mı?
İyi günler :-)