Elimde 6300 var diğeri ise internet özellikli bir tv farkları yok ise kartlarını değiştirmeyi düşünüyorum.uyum saglar mi onu tam bilemiyorum.
Ub6300 ana kart 17 mb 130p..4 k ama internet yok..Vestel Ud8400 'ü vestel ub6300 e takacağım.
Teşekkürlerikiside mb130p
130p lerin %90 birberine slot girişi olarak uyumludur, açıp görmeden sadece model numarası ile emin olmak zor. Bence uyacaktır
yazılımsal olarak tek sıkıntı panel yazılımı olabilir bunu da panel yazılımı atarak çözebiliriz sonuçta aynı ana kart olduğu için sorun olmazTeşekkürler
Merhaba arkadaşlar ana kart ve besleme kartlarını değiştirdim.Ekran geldi hicbir sikinti olmadi uyum sağladı.cozemedigim bir konu var uydu yayının da sıkıntı var nedense.Bazi kanallar var bazıları ise yok nedir acaba??otomatik güncelleme yapıyorum gelmiyor yine de..ilk başta vardı internete bağlantı yapınca gitti galibayazılımsal olarak tek sıkıntı panel yazılımı olabilir bunu da panel yazılımı atarak çözebiliriz sonuçta aynı ana kart olduğu için sorun olmaz
Merhaba arkadaşlar ana kart ve besleme kartlarını değiştirdim.Ekran geldi hicbir sikinti olmadi uyum sağladı.cozemedigim bir konu var uydu yayının da sıkıntı var nedense.Bazi kanallar var bazıları ise yok nedir acaba??otomatik güncelleme yapıyorum gelmiyor yine de..ilk başta vardı internete bağlantı yapınca gitti galiba
Yükledim ama birey değişmedi ?MB130 V3 serisi Yeni Yazılım
Herkese selam, Yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır. Televizyonum ana kartı nedir? V3 olduğunu nasıl anlarım : core güncelleme yazılım yükleme anlatım;tıklayınız MB130 SMARTLI OLAN (TOSHİBA HARİÇ) BÜTÜN ÜRÜNLER İÇİN GEÇERLİDİR. *** Gizli metin: Gizli...tavsiyeforumu.com
Yazılım güncelleme sonrası ilk kurulum yap herşeyi silsin bi