Let's _be_ honest
Süper Üye
- 30 Mar 2018
- 666
Beyler kulaklık aldık ama,yolda gelmesin bekliyorum ve gümrüğe takılmaması için dua eder oldum bir haber okudum, , yurtdışı özellikle elektronik vs ürünlere amazon'A ödediğimiz vergi ve depozito yetmezmiş gibi, devletimiz sağolsun TAMAMEN SAFİYANE, YERLİ ÜRETİCİ LEHİNE (yerli üretici varsa tabi) bir karar alıp, alışveriş gümrük sınırı oranını 30 euro dan da aşağı çekip, 22 euro ya indirmiş. Bunun fitilini ateşleyen yerli firma/firmalar belli de neyse şimdi konumuz bu değil. (onlarında kulaklarını çınlatıyorum)
Yetmemiş, ayrıca ilave olarak %20 ek ÖTV vergisi getirmiş. Yani amazona ödediğiniz %20 veya %18 depozitoya ek , bir %20 daha ödeyeceksiniz ki, astarı yüzünü geçiyor bu şekilde.Kargo+%20 depozito+%20 ek vergi hey yavrum hey, ürün gelsin vitrine koyacağım
Ben yandım siz yanmayın ve bu tarz sitelerin, ülkemizde site ürün satışı açılmadan daha bu sitelere bakmayın bile
Yetmemiş, ayrıca ilave olarak %20 ek ÖTV vergisi getirmiş. Yani amazona ödediğiniz %20 veya %18 depozitoya ek , bir %20 daha ödeyeceksiniz ki, astarı yüzünü geçiyor bu şekilde.Kargo+%20 depozito+%20 ek vergi hey yavrum hey, ürün gelsin vitrine koyacağım
Ben yandım siz yanmayın ve bu tarz sitelerin, ülkemizde site ürün satışı açılmadan daha bu sitelere bakmayın bile