Genel sanırım. Siz siteye girince çıkıyor mu?Hangi kategorilerde? Prime üyesi olduğunuz için bilgilendiriyor muhtemelen.
Günün fırsatlarına tıklayınca çıkıyormuş, siteden çıkış yaptım yine geldi görsel. Sadece prime'ı olanlara mı geçerli olacak bekleyip göreceğiz. Öyle olsa bile çok uygun fiyatlı olduğu için alınır bence(prime)Genel sanırım. Siz siteye girince çıkıyor mu?
Çıkmamıştı.Genel sanırım. Siz siteye girince çıkıyor mu?
Prime'a özel indirim değil de, erken bildirim oluyor benim bildiğim.Günün fırsatlarına tıklayınca çıkıyormuş, siteden çıkış yaptım yine geldi görsel. Sadece prime'ı olanlara mı geçerli olacak bekleyip göreceğiz. Öyle olsa bile çok uygun fiyatlı olduğu için alınır bence(prime)
1 gün önce bildiriyor prime için, dediğin gibi esas avantaj teslimat çok hızlı ve bedava, üç kere test ettim onayladımPrime'a özel indirim değil de, erken bildirim oluyor benim bildiğim.
Prime'ın avantajı daha çok teslimat tarafındaydı.
Kesinlikle öyle, yakın zamanda 2 kere sipariş verdim. İkisini de akşam saati almama rağmen ertesi gün öğlen teslim ettiler, takdir edilesi hızdalar.1 gün önce bildiriyor prime için, dediğin gibi esas avantaj teslimat çok hızlı ve bedava, üç kere test ettim onayladım
Bu konuda çok iyiler gerçekten isteyince oluyor ?Dün saat 14'te sipariş geçtim, bu gün saat 16'da teslim edildi... Şaka gibi...
Neymiş, isteyince oluyormuş... Hepsibirarada, gittimigider, neonbir, trendbaba, eflatunhipo, böceksepeti size diyorum alooo sizeeee... ?
İşte böyle durumlarda ihtiyaç çok önemli. Kesin kulaklık lazımsa al derim ama çok acil değilse boşa masrafa girmemek lazım . Genel olarak fiyatlara baktım, indirim cidden gerçek. Ürünün fiyatına göre değişen indirimler var, misal piyasada en ucuz 200 lira olan bir ürün 170 tl civarında. Acil ihtiyacı olanlar bakıp faydalansın derim.kulaklığın fiyatı çok iyi. alsam mı almasam mı kararsızım. masrafa sokacaklar :(
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.