Öncelikle herkese merhaba resimlerde görüldüğü gibi 16 Eylül 2022 SİPARİŞ NO 404-8028000-4141954 TOPLAM 598,99 TL değerinde Karaca hüps diye bir kahve makinesi aldım. Ürün ertesi gün hemen elime ulaştı, buraya kadar her şey güzel kutuyu açmam ile sorunlar başladı bir baktım Karaca ürün kutusu yırtık neyse dedim olur böyle şeyler kutuyu açtım birde ne göreyim kahve makinesinin üstünde çizikler var, makinenin içi tabanı basık resmen kullanılmış olduğu belli oluyor neyse dedim olur böyle şeyler 2018 den beri amazondan alış veriş yapıyorum olabilir böyle bir şey ilk defa başıma geliyor hemen müşteri hizmetlerine resimler ile yolladım siz yollayın yenisini iade edeceğiz dediler bende 19 eylül de ürünü yolladım 20 eylül de ellerindeydi . Bekledim bugüne kadar ha bugün ha yarın diye ancak bugün elime ulaştı 27 Eylül de. Bir de ne göreyim gelen kahve makinesi diğerinden daha berbat halde geldi her halde amazon sizin yolladığınızdan daha kullanılmışı var elimizde buyurun bakın diye mi yolladı bilmiyorum kutu yırtık makinenin her yeri toz içinde ayaklarına bakın rezil vaziyette resimlerde görülüyor zaten bu kadar da olmaz dedim Amazon’a yazdım iade kodu oluşturduk isterseniz iade edebilirsiniz dediler 20 TL kupon tanımlayacaklarını söylediler benim iki kere kargoyu iade etmek için otobüs ile gidip gelmem zaten 20 TL den fazla tuttu anlayacağız arkadaşlar siz siz olun ‘amazon tarafından satılır güvenilir’ ibaresine her zaman aldanmayın bakın böyle bir olay geçti başımdan sizle paylaşmak istedim. Bana zararı 16 Eylül de aldığım ürün hala kullanmadım. Giden zamanım vaktim stresim oldu bir daha Amazon’dan alışveriş yapacağımı sanmıyorum bu bana kötü bir tecrübe oldu sayelerinde ikinci el ürün sattıklarını bilmiyordum öğrenmiş oldum! Evet satıcı amazon arkadaşlar buyrun resimlerde
Son düzenleme: