Merhaba,
Sipariş tarihi: 4 Eylül 2020
Ürün: Televizyon
Toplam 4.299,00 TL
Değerinde yapmış olduğum Yurtiçi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
im... Evet, Amazon.com.tr satıcısından ve yurtdışı bir ürün değil.İlk satın aldığımda, 2-3 gün içerisinde teslim edileceği yazıyordu. Bu tarz ürünlerde özellikle arayıp sorarım herhangi bir sorun olup olmayacağını, aldıktan 1 gün sonra MH'yi arayıp sordum, ürünün durumunu. Ürünün gönderileceğini ve belirtilen tarihte elime ulaşacağını net biçimde teyit etti.
Bilin bakalım ne oldu?
3 haftadan fazla bir süre geçmesine rağmen hala kargoya dahi verilmemişti. Belirtilen bir tarihte yoktu.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
hiçbir şekilde yardımcı olmadı, her gün arayıp özellikle kargo durumunu sorduğumda ısrarla söylenen şey; "Lütfen sabırla bekleyin, stokta yaşanan bir problem nedeniyle ürün şu anda tedarik aşamasında, ürün tedarik edilir edilmez size gönderilecek ve mail ile bilgilendirileceksiniz." oldu.Bu ürünü beklediğim sırada yakaladığım diğer tüm fırsatları da kaçırdım. İşin sonunda 3 haftadır ortada sadece parayı alıp, ürünümü göndermeyen bir Amazon var.
Henüz aldığım bir mesajda ise; ürünün siparişlerim kısmından silindiğini, "Teknik bir aksaklık" nedeniyle siparişimin iptal edildiğini öğrendim. Ne önden bir haber ne bir çağrı, sadece basit bir mail ve bu konu üzerinden destek talebi dahi oluşturamyorum çünkü Siparişlerim sayfasından direkt silmişler ürünü.
İşin komik kısmı ise; almış olduğum ürünün şu anki piyasa fiyatı benim aldığım rakamın yaklaşık 2000TL üzerinde ve neredeyse 1 aydır benim paramı işleten Amazon sağolsun bana 20TL'lik bir kupon bahşetti
Her neyse. İadem gerçekleşti ve başka bir site üzerinden başka model bir televizyon almak durumunda kaldım ben de.
Bu konuyu da, eskiden benim de aralarında olduğum "Amazon şöyle iyi, böyle güzel." diyen tayfaya bilgilendirme olsun diye açmak istedim.
Ayrıca Sn. Adem Helvacı ben şimdi yeni bir TV'yi baka yerden aldım geçtim ancak ileride bu gibi olası başka bir durumda ne gibi haklarımız var, neler yapmalıyız, bu konuda yol gösterebileceğiniz, söyleyebileceğiniz bir şeyler var ise herkes için faydalı olacaktır, memnuniyet duyarız. Teşekkürler.
İyi günler.