Aynı gün teslim (agt) kargo olmasın...Kolay Gelsin diye kargosu var. 24 saat içinde teslim ettiler. Pazar günü sipariş vermeme rağmen. Kargo görevlileri de çok iyidir. Onlarca başka alışverişim oldu. Sorunsuz hepsi. Satıcı amazondu hepsinde de.
Birkaç farklı kargo ismi var, bana da kolay gelsin isimli firmadan geliyor kargolarımAynı gün teslim (agt) kargo olmasın...
?
İsmi bulanları tebrik etmek lazım... Agt'yi de bunu da ilk kez duyuyorum.Birkaç farklı kargo ismi var, bana da kolay gelsin isimli firmadan geliyor kargolarım
Kendi kurdukları ağ ile kargoyu yolluyor mng ile ücretsiz iade alıyor, bozulmazsa anormal iyi bir sistem gerçektenİsmi bulanları tebrik etmek lazım... Agt'yi de bunu da ilk kez duyuyorum.
sizin iade ettiğiniz cihazlar ne oluyor acaba. ilki arızalı olduğu için firmaya gider. note 9 da sorun yok sadece koşulsuz iade hakkı kullanıp iade ediyorsunuz. o cihaz ne olacak acaba onu merak ediyorum. paketleyip bana mı satacaklar servise mi gidecek. evofone a iade mi olacak.Valla hocam temmuz 2020 de mi note 10 lite telefon aldım. Geçenler mart ayının 14 ünde iade etmek istedim. Telefonda ghost screen görür gibi oldum. Garantiye göndermek istemiyorum sorunluntelefonuda kullanmak istemiyorum dedim. İade kodu verdiler. Para iadesinin nasıl olmasını sordu karta veya hediye kartı diye. Bende tekrar nasolsa telefon alacağım diye hediye kartı istedim. Uzatmayım para iadesini gerçekleştirdiler. Şuan redmi note 9 pro aldım ve kalan paraya realme watch s saat aldım. 22 nisana kadar koşulsuz iadesi var bunlarında. Redmi note 10 pro amazonda satışa çıkarsa bunları gene iade edip o telefonu alacam. İşin özü satıcı AMAZON olsun gözünü yum ne alacaksan al. Kargoda şüphelenmeye gerek yok TV gibi ürünleri standart Horoz lojistik getirir zaten sıkıntı çıkmaz. Diğer ürünleride süper bir şekilde paketleyip gönderiyorlar zaten.
Amazon illa sıfır satıyordur bence, iadeler en fazla refurbished olarak başka kaynaktan satılıyordur.sizin iade ettiğiniz cihazlar ne oluyor acaba. ilki arızalı olduğu için firmaya gider. note 9 da sorun yok sadece koşulsuz iade hakkı kullanıp iade ediyorsunuz. o cihaz ne olacak acaba onu merak ediyorum. paketleyip bana mı satacaklar servise mi gidecek. evofone a iade mi olacak.
bu iade alma durumu yüzünden amazondan telefon almak istemiyorum açıkcası. apple alsan biri iade etmiş olsa al başına bela. telefon kilitlense ilk kurulum yapılan maili istiyor. nerden bulacaksın o adamı
dediğim durum xiaomi cihazlarda da var aslında. sizin maili bilmeden açamayabilirim cihazi
Amazonun anlaşması vardır iade ürünleri tedarikçi firmaya verip yerine sıfır cihaz alır satar ama tedarikçi firma elden geçirip tekrar paket yapar piyasaya sıfır diye sürermi burası türkiye herşey olur diyorumAmazon illa sıfır satıyordur bence, iadeler en fazla refurbished olarak başka kaynaktan satılıyordur.
bilemiyorum güvenemiyorum. ülkeye gelen zamanla bize uyuyor. iade orası yüzde 5i aşarsa bir baktınız telefon iade almıyorlarAmazon illa sıfır satıyordur bence, iadeler en fazla refurbished olarak başka kaynaktan satılıyordur.
Çok güzel bir tespit... ?sizin iade ettiğiniz cihazlar ne oluyor acaba. ilki arızalı olduğu için firmaya gider. note 9 da sorun yok sadece koşulsuz iade hakkı kullanıp iade ediyorsunuz. o cihaz ne olacak acaba onu merak ediyorum. paketleyip bana mı satacaklar servise mi gidecek. evofone a iade mi olacak.
bu iade alma durumu yüzünden amazondan telefon almak istemiyorum açıkcası. apple alsan biri iade etmiş olsa al başına bela. telefon kilitlense ilk kurulum yapılan maili istiyor. nerden bulacaksın o adamı
dediğim durum xiaomi cihazlarda da var aslında. sizin maili bilmeden açamayabilirim cihazi
Paketini ve jelatini ni ilk açtığımız için olası muhtemel bizler sıfır ürün alıyoruz. Arızalı veya arızasız bile olsa iade alınan ürünler fabrikaya gönderilir. Sonraki aşamalarına yorum yapmayım çünkü bilmiyorum. Ama fabrikaya giden ürün tekrar satışa bile çıksa zaten iade ederken sıfırlayıp gönderiyoruz ama fabrika ilk üretilmiş gibi Android 10 ve Miui 11 i yükleyip paketleyip tekrardan satabilir. Mail adresi şifre ıvır zıvır o işlerle kullancıyı yazılım yüklemek kaydı ile muhatap etmez. Ama yazdıklarınızda doğruluk payı yüksek. Belki ben de dahil fabrikadan bu şekilde çıkan bir cihaz kullanıyoruzdur. Artık o şans veya kısmet diyelim. Amazon un iade politkası çok iyi alırsın herhangi bir elektronik eşyayı baktın beğenmedin iade et. İnanın sorgusuz iade alıyorlar. Günümüz şartlarında hiçbir firma böyle değil. Yıllardır alış veriş yaparım com.tr açılmadan öncede dahil hiç sorun sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar . Yeterki satıcı Amazon olsun.sizin iade ettiğiniz cihazlar ne oluyor acaba. ilki arızalı olduğu için firmaya gider. note 9 da sorun yok sadece koşulsuz iade hakkı kullanıp iade ediyorsunuz. o cihaz ne olacak acaba onu merak ediyorum. paketleyip bana mı satacaklar servise mi gidecek. evofone a iade mi olacak.
Teşekkür ederim usta sagolAmazon bu işin kralı. Amazon satıcı ise, gözüm arkada olamdan alışveriş yapıyorum. 30 gün boyunca sorgusuz sualsiz iade hakkı var.
Sonunda bir uyarı şikayet geldi havale ile alışveriş imkanı varmısanal kartla alışveriş yapın kart bilgilerini sızdırıyor.