hoşgeldiniz foruma sizin klima Jungfrau sanırım. İçiniz rahat olsun sizin klima da benim klima da bakırdır. Ama bakırın kaçıncı sınıf kalitesi bilmiyorum Mitsubishi SF42 modelinin dış ünitesi 40 kg civarlarında iken benim klimanın dış ünite ağırlığı 28 kg. Asıl kalite farkı burada çıkıyor. Ama bakırın çöpü bile Alüminyumun altınından daha iyidir.harbi_biri' Alıntı:adamlar resmen sahtekarım diyor bunu baştan bilsek kolay oalcak ama şipariş geçerken öğrenmek zor oluyor herkes kendi kafasındaki bildiklerii söylerler anladıkları yok malum
Takatoshi Tsuda' Alıntı:hoşgeldiniz foruma sizin klima Jungfrau sanırım. İçiniz rahat olsun sizin klima da benim klima da bakırdır. Ama bakırın kaçıncı sınıf kalitesi bilmiyorum Mitsubishi SF42 modelinin dış ünitesi 40 kg civarlarında iken benim klimanın dış ünite ağırlığı 28 kg. Asıl kalite farkı burada çıkıyor. Ama bakırın çöpü bile Alüminyumun altınından daha iyidir.harbi_biri' Alıntı:adamlar resmen sahtekarım diyor bunu baştan bilsek kolay oalcak ama şipariş geçerken öğrenmek zor oluyor herkes kendi kafasındaki bildiklerii söylerler anladıkları yok malum
Yurt dışında Wi-Fi kiti olan -25 versiyonu var diye biliyorum.harbi_biri' Alıntı:Takatoshi Tsuda' Alıntı:hoşgeldiniz foruma sizin klima Jungfrau sanırım. İçiniz rahat olsun sizin klima da benim klima da bakırdır. Ama bakırın kaçıncı sınıf kalitesi bilmiyorum Mitsubishi SF42 modelinin dış ünitesi 40 kg civarlarında iken benim klimanın dış ünite ağırlığı 28 kg. Asıl kalite farkı burada çıkıyor. Ama bakırın çöpü bile Alüminyumun altınından daha iyidir.
hoşbulduk zaten içini sökerek aldık bakır diye resimler mevcut donanımda alacak olanların işi zor dünya markalarında bazı yerlerinde kullanmasa şaşarım zaten artık tr yok kalmadı bulan varsa kaptın zaten yurt dısında satılıyor sonuçta
harbi_biri' Alıntı:adamlar resmen sahtekarım diyor bunu baştan bilsek kolay oalcak ama şipariş geçerken öğrenmek zor oluyor herkes kendi kafasındaki bildiklerii söylerler anladıkları yok malum
Bakırın çöpü bile Alüminyumun altınından daha iyidir.
Ama alüminyum çabucak deliniyor ben o manada söyledimSota' Alıntı:Bakırın çöpü bile Alüminyumun altınından daha iyidir.
Bu Söze Katılmıyorum
Çünkü Kaliteli Alüminyum Yüksek Basıncta Calısan Hidrolik ve Pnomatik Sistemlerinde Kullanıyor
Eğer Maliyeti Düsünmeyip Yüksek Kaliteli Alüminyum Kullanırsa Klimalarımızda
Klimalarımız Daha Dayanıklı Hale Gelecektir
Onda sağlam olabilir de klimada dandik demekki.Sota' Alıntı:Burda Daha Ne Ekipmanlar var Hep Alüminyum Hele Bir Merdiven Var Akılla Zarar Uzayıp Kısalabilen Sağa Sola Dönen Full Alümünyum
Klimada bence bakır daha sağlam. Demek ki 5. Sınıf kalitede alüminyum malzeme kullanıp klima diye yutturmaya çalışıyorlar bize.Sota' Alıntı:Alüminyumunda Kalitesi Var İşte Bakır Gibi