Altus ile Vestfrost Çamaşır Makineleri Aynı Kalitede Mi?

• Konbuyu başlatan Pitbull
  • Başlangıç tarihi
P Çevrimdışı

Pitbull

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Altus marka 7 KG 1000 devir A+++ 1400-1500 TL ama Vestfrost 7 KG 1000 devir ve dijital ekranlı modeli A+++ 1200-1240 TL Bu vestfrost daha basit bir marka mı oluyor? İncelediğim ürünlerin ikisi'de sıfır kapalı ambalajlarında.

@Ado hocam sürekli sizi etiketliyor'um bilginize güvendiğimden:clap

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,321
Altus marka 7 KG 1000 devir A+++ 1400-1500 TL ama Vestfrost 7 KG 1000 devir ve dijital ekranlı modeli A+++ 1200-1240 TL Bu vestfrost daha basit bir marka mı oluyor? İncelediğim ürünlerin ikisi'de sıfır kapalı ambalajlarında.

Vestfrost , Vestel garantisinde olan bir makine ama montajı ücretli diye biliyorum , yinede en sağlıklı bilgiyi Adem Helvacı Ado hocamız verebilir tabi.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Vestfrost, vestel ürünü Altus ise Arçelik... Kalite olarak kötü olacaklarını zannetmiyorum. Üç ay önce 9 kiloluk Seg (vestel ürünü) aldım memnunum tavsiye ederim.

C Çevrimdışı

canciger

Aktif Üye
5 Ocak 2018
163
hemen başlık altında bende tavsiye isteyeyim

regal 8101 ty

regal 10123 ty

Finlux aquajet 9312 L

vestel cm 9710

Adem Helvacı Ado hocam değerli yorumlarını bekliyorum bu ürünler den hangisini almalıyım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Selamlar azizim;

VESTFROST markası distribütör elinde şu an, aynen FİNLUX markaıs gibi.

Elbette üretici VESTEL ve kalite de yine VESTEL düzeyinde, 1 gram dahi eksikleri yoktur o yönde. Dİthal markalarda olduğu gibi bu ürünlerin distribütör elinden satılmasının da garanti süreci ve servis hizmetlerine hiç bir negatif etkisi yoktur. Ücretsiz montaj hizmeti mevcuttur.

ALTUS markası ise bildiğiniz üzere ARÇELİK üretimi ve kontrolündedir. O da distribütör elinden satılır ve onun için de yukarıda yazdıklarım harfiyen geçerlidir. :ok

Bu koşullarda daha ekonomik olması nedeniyle benim tercihim VESTFROST markasından yana olur :ok

C Çevrimdışı

canciger

Aktif Üye
5 Ocak 2018
163
tamamdır hocam teşekkür ederim fiyat takibine başlıyorum evdeki vega 1007 işaret vermeye başladı ben gidicem diyor 10. senesi

mümkünse 10123 hakkında bilgi alabilir miyim diğerlerinden ayıran nedir.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
tamamdır hocam teşekkür ederim fiyat takibine başlıyorum evdeki vega 1007 işaret vermeye başladı ben gidicem diyor 10. senesi

mümkünse 10123 hakkında bilgi alabilir miyim diğerlerinden ayıran nedir.
Ben bu soruya cevap vermiştim sanırım, Farklı bir yerdemi yazdım acaba ? :alala

Geri
Üst Alt