700 misal söyledim hiç olmasın Altus Samsung aynı boyutta 1500 2000 lira fark var bakabilirsin.Demiyorum Samsung kötüdür asla kalitelidir teknolojiktir elbet fakat fiyat fayda eğrisi bir Altus gibi olmaz ben marka karşılaştırmıyorum ayrıca yerli malı kullanmak ülkemize sahip cıkmak bunlarda güzel şeyler cari açığımız her gün açıldıkça açılıyor yani bu ülke bizim baska gidecek yerimiz varmı...(kasıt parçalar değil ithal markaların satışında olandan 1 kişi fazla ülkemin insanı ekmek yiyorsa oda benim manevi kar ımdır) Ayrıca çin kompresörü demek ne demek hangi yıldayız dünyanın en büyük beyaz eşya üreticisi Çin sonra Polonya daha sonrada biz varız Türkiye var elbette çin kompresörü olucak önemli olan markası kalitesi kullanım ömrü bugün Bosch gibi dev bir markanın klimalarını çinli midea üretiyor bircok dünya markası çinde üretim yapıyor hem ucuza mal etmek hemde büyük çin pazarında ürün satmak için Made in China mevzuları bence 15 sene önce kapandı Çinde herseyin en kaliteliside mevcut.