Pitbull
Süper Üye
- 6 Tem 2020
- 1,124
- 43
Geçen sene TV izlerken durduk yere kapandı. İçerisinde bir kondansatör yanmış tamirci onu değiştirdi. Cihaz eve geldiğinde renkleri bir koyu geldi yıllardır izlediğim televizyon garip geldi bende internet üzerinden servis menüyü buldum. Menü tuşuna basıp 9301 tuşlayınca servis menüye giriyor. Oraları karıştırırken ayarları çorba yaptım. Reset falan da olmadığı için ayarlar bu şekilde kaldı.
Yaşadığım sorunlar;
Televizyonu fişe taktığımda anahtar tuşu açıksa kendisi otomatik olarak açılıyor.
Eskiden TV de yayın yok ise 5 dk sonra kendisini otomatik kapatıyordu 1 dk dan geri sayarak oda artık olmuyor.
Yayındaki yazılar ekrana tam sığmıyor.
Televizyonu ilk açtığımızda özellikle kırmızı renkli bir yayın açık ise ekranda kırmızıdan boğuluyor. TV yi açıp kapattığımda yada 1-2 dk çalıştığında düzeliyor.
Servis menüden options, geometry ve video da bulunan ayarları değiştirdim. Şuan ayarlar bu şekilde.
Adem Helvacı
Yayında yazıların yandan kayık gözükmesi bu şekilde.
Yaşadığım sorunlar;
Televizyonu fişe taktığımda anahtar tuşu açıksa kendisi otomatik olarak açılıyor.
Eskiden TV de yayın yok ise 5 dk sonra kendisini otomatik kapatıyordu 1 dk dan geri sayarak oda artık olmuyor.
Yayındaki yazılar ekrana tam sığmıyor.
Televizyonu ilk açtığımızda özellikle kırmızı renkli bir yayın açık ise ekranda kırmızıdan boğuluyor. TV yi açıp kapattığımda yada 1-2 dk çalıştığında düzeliyor.
Servis menüden options, geometry ve video da bulunan ayarları değiştirdim. Şuan ayarlar bu şekilde.
Adem Helvacı
Yayında yazıların yandan kayık gözükmesi bu şekilde.