Altus 7103D motor çeşidi nedir?

Pitbull

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 1
Pitbull
Yeni çamaşır makinesi aldım AL7103D model motor inverter ancak bu inverter motorlarin sürücülü olanlarının sürücüleri sık arıza yapabiliyormuş. Onarımıda pahalıymış. Ek garanti yaptirmayacağım. Makine geleli 2 gün oldu 14 günlük iade hakkımı kullanıp iade edebilirim. Bu makinede kullanilan inverter motor ascol olan mı? Kazanin arkasinda tekerlek gibi olan motordan mı? Nasıl öğrenebilirim?

IMG_20231021_222959.jpg

Direct Drive motoru sadece LG kullanıyor. (Bir markada daha kullanmıştı ama adını hatırlayamadım)

kullanılan motor markasını bilmiyorum fakat alt ürün grubunda premium motor takılacağını beklemek doğru olmaz.
Bu makinede aynı markanin urunu fiyatida ayni kapasitede ayni bunda motor 10 yil garantili demiş ayni motora biri garanti vermezken digeri 10 yil veriyor. Bir ali cengiz oyunu mu var acaba.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

motor ve sürücü bileşenleri bilmeden birşey söylemek doğru olmaz belki aynı makinadır fakat pazarlama stratejisi olarak diğer ürüne 10 yıl garanti verilmiş olabilir.

Kullanılan motor bu iyi kötü bilmiyorum :tara

Screenshot_20231023-183733.jpg

Pitbull merhaba. Yeni aldığın çamaşır makinesi hayırlı olsun. Makineden memnun musun?

Merhaba memnunum hacim olarak aynı ancak motor inverter sıkmada tiz sesi mevcut. Başka olumsuz durum yok. Yıkamada zaten sessiz.

Geri
Üst Alt