Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün arkadaşa gitmiştim,elindeki eski GM4600 uydu alıcısını almaya ,muhabbet ederken mesaj geldi "biiiip" diye,açtım baktım bir numara ,hadi gerisini fotoğraftan okuyun
6-7 sene önce ,acaba aynı kişilermidir ,birde "abi" demiş.
Arkadaş da arayalım alocum dedi ,salla dedim aslında komiser kemal olarak açacaktım da vazgeçtim
bu işler şakaya gelmez çok ciddi yaptırımları 10-12 seneden başlayan hapis cezaları var, yarın mesaj atan sahtekarlar teknik takibe takılır durup dururken başın ağrır. en güzeli savcılığa suç duyurusunda bulun, gerçek tarihi eserlerin alım satımı suç olduğu gibi sahteciliğinde suçu var, senin ağrıyacacağına onların başı ağrısın.
Merhaba ben Mesut Çevik diyecek sandım bi an, kendini tanıtmasa diyecem ki yanlışlıkla atmıştır, oltalama yapıyor, Twitter daki sahte banka hesabı görünümlü Tweet ler misali
bu işler şakaya gelmez çok ciddi yaptırımları 10-12 seneden başlayan hapis cezaları var, yarın mesaj atan sahtekarlar teknik takibe takılır durup dururken başın ağrır. en güzeli savcılığa suç duyurusunda bulun, gerçek tarihi eserlerin alım satımı suç olduğu gibi sahteciliğinde suçu var, senin ağrıyacacağına onların başı ağrısın.
Katılıyorum yapılabilecek bir teknik takipte istemeden de olsa radar a girebilir... En azından önlem misali webden 2 dk bilgi amaçlı paylaşılmıştır gibisinden cimer.gov.tr ye bildirilmelidir,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
SMS deki mevzuluk bir durum olsa acaba mesaj atar mısın ey dolandırıcı zad. Gider ellerinle eşelersin oraları kendin okutmaya çalışırsın... Biri acaba sizi tiye almak için yapmış olabilir mi yabancı numaradan @teraspy