maalesef 192.168 den güncelleme yapıyorum 1.0.3.1 e ama guncellemiyor bir arkadaşta vardı ona ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadımverdiğim linkten model dil standart yada ttnet sürümleri var seç indir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
modemin kendi sitesinde 1.0.3.1 sürümü yok eski sürüm var belki işinizi görebilir eski sürümü yükleyin kurulum yapın otomatik güncellemeyi seçin destek çekilmedi ise 1.0.3.1 sürümüne güncelleme yaparsınız
eski versiyonu yüklemişler sitelerine destek kesilmiş firmaya e-mail atın belki dönüş yaparlarmaalesef 192.168 den güncelleme yapıyorum 1.0.3.1 e ama guncellemiyor bir arkadaşta vardı ona ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım
maalesef onun bir üstü sürümü kullanıyorumda şuan forumda 1 kişide varmış o da en son 1 ay önce giriş yapmış ulaşamıyorumİyi günlerZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu işinizi görür sanırsam
Bulabildin kardeşim? Banada lazım...maalesef onun bir üstü sürümü kullanıyorumda şuan forumda 1 kişide varmış o da en son 1 ay önce giriş yapmış ulaşamıyorum
T trkkrsy
Bunu bir deneyinBulabildin kardeşim? Banada lazım...