Pitbull
Süper Üye
- 6 Tem 2020
- 1,124
- 43
Başlıktaki Airfeli şuan kullanıyorum ve yaşadığım sorunu çözmeme rağmen satmayı düşünüyorum. Aslında klimanın ısıtmasından soğutmasından ve tüketiminden de memnunum. (30 derecede kullanıyorum kışın 320₺ elektrik faturası geliyor, ısıtılan alan 14 m²)
Acaba diyorum 3 aylık Airfeli satıp Midea prime mı alsam? Ancak bazı sorularım var.
1. İki cihazdada GMCC nin aynı kompresörü mü mevcut?
2. Midea da Scop değerinin yüksek olması faturamı ısıtmada ne kadar etkiler?
3. Kullanılan gaz farkından dolayı mı cihaz daha performanslı ve sessiz? (Airfel R410 - Midea R32)
Airfeli satıp üzerine Erinç beye ilettiğim mail cevabına göre para ekleyeceğim belki eklemeyeceğim bilmiyorum. Dış ünite sesi benim için biraz önemli gibi burada ayaz ve kuru soğuk don oluyor. Sizce bu şekilde değişim yapmaya gerek var mı?
Acaba diyorum 3 aylık Airfeli satıp Midea prime mı alsam? Ancak bazı sorularım var.
1. İki cihazdada GMCC nin aynı kompresörü mü mevcut?
2. Midea da Scop değerinin yüksek olması faturamı ısıtmada ne kadar etkiler?
3. Kullanılan gaz farkından dolayı mı cihaz daha performanslı ve sessiz? (Airfel R410 - Midea R32)
Airfeli satıp üzerine Erinç beye ilettiğim mail cevabına göre para ekleyeceğim belki eklemeyeceğim bilmiyorum. Dış ünite sesi benim için biraz önemli gibi burada ayaz ve kuru soğuk don oluyor. Sizce bu şekilde değişim yapmaya gerek var mı?