Airfel/Kaira hangisini seçmeliyim?

ckaya

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
ckaya
Arkadaşlar merhabalar. Evimde 15 yıllık arçelik klimayı değiştirme niyetindeyim. Airfel ve Kaira ürünlerini araştırmaya başladım. Airfel LTXM35N 12000 BTU (25.600 tl) ile Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU (33.950 tl) ürünleri dikkatimi çekti. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Teşekkürler.

Her ikiside aynı klima birbirine göre teknolojik üstünlükleri yok.

Cevap için teşekkür ederim. Bu kadar fiyat farkı olma sebebi nedir acaba?
Altus Arçelik Beko gibi olabilir hepsi aynı ürünleri üretiyor ama parası olan arçelik alıyor olmayan altus

Bu videoda açıklama kısmında yazmışlar, yazılım farkları varmış bu da ses ve elektrik tüketimini etkileyecektir. Yani aslında fiyat farkının sebebi varmış

3. mesajım olacak ama buradaki fark Midea ile alt markası olan ailrfel ve kaira için söylenmiş, bu ikisinin kendi arasında yazılım farkı var mı orasını net söyleyemem

çok teşekkür ederim ilginiz için. tercih olarak airfel ağır basmaya başladı.

3. mesajım olacak ama buradaki fark Midea ile alt markası olan ailrfel ve kaira için söylenmiş, bu ikisinin kendi arasında yazılım farkı var mı orasını net söyleyemem
Firma sahibisiniz, klima ürettirmeyi düşünüyorsunuz. Midea kapısını çaldınız, "Ağa 100.000 tane klima ürettireceğim, adını da Tavsiye Forumu koyacağım. Cihazların teknik özelliklerini ve fiziki olarak görmek istiyorum," dersiniz.

Midea sizin önünüze kataloğu verir, "Seç, beğen," der. Ürünü beğendikten sonra donanım değişikliği yapmak istiyorsanız, ekstra ücret karşılığında değişiklik yapılır.
Midea parasını verdikten sonra size üst seğment makina bile üretir fakat bizim fasoncu firmalar nereden kırparız kafasında oldukları için en iyi fasonu bulmak için mücadele ediyoruz. Fakat Midea markalı ürünlerde işler böyle değil; donanım belirli bir kalitede tutulur.

Yazılımsal kısmın farklı olup olmadığını çalışma dinamiklerinden anlayabilirsiniz; fakat bunun için Midea ve alt markalı ürünü aynı şartlar ve aynı zaman diliminde kullanıp log tutmak gereklidir.

Son düzenleme:
Ben de zamanında bu ikilemde kalıp kaira almıştım, kairada wifi ile kontrol var, airfelde yoktu. Dış ünitesi bire bir aynı.

Genel olarak memnun değilim, hem çok gürültülü çalışıyor, hem de verimsiz geldi bana.

airfel klima ile ilgili hepsiburada satış sitesinde yazmış olduğum değerlendirmemi burada paylaşıyorum.

Screenshot-2025-03-19-at-09-42-41-Hepsiburada.png

ilaveten airfel klimayı ısıtmada kullanacaksanız dış ünite kompresör sesinden rahatsız olacaksınız, ısıtma ile işim yok soğutma benim için yeterli diyorsanız airfel alınabilir bir klimadır. ama genel olarak lg beko arçelik grubunu daha başarılı buldum.

airfel klima ile ilgili hepsiburada satış sitesinde yazmış olduğum değerlendirmemi burada paylaşıyorum.

Screenshot-2025-03-19-at-09-42-41-Hepsiburada.png

ilaveten airfel klimayı ısıtmada kullanacaksanız dış ünite kompresör sesinden rahatsız olacaksınız, ısıtma ile işim yok soğutma benim için yeterli diyorsanız airfel alınabilir bir klimadır. ama genel olarak lg beko arçelik grubunu daha başarılı buldum.
LG iç ünite sirkülasyon hızı 600-660m3/h, Airfel 540m3/h. Sirkülasyon hızı arttıkça sesinde artması kaçınılmaz olur.

Arkadaşlar merhabalar. Geri bildirim olması açısından 18000 BTU Airfel tercih ettim. Azda olsa indirimi yakalayınca aldım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Arkadaşlar merhabalar. Geri bildirim olması açısından 18000 BTU Airfel tercih ettim. Azda olsa indirimi yakalayınca aldım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hayırlı olsun güle güle kullanın vakumlama yaptırmayı unutmayın. forumda vakumlama konusu var mutlaka okuyun

Geri
Üst Alt