Yangın konusundaki tavrımda bence haklıydım (Kişisel yaklaşıyorum) halen aynı fikirdeyimn ve acı olanı şu ki halen aynı durumdayız zira 2022 ye girdik, 3-5 ay sonra yeni yangın riskleri içeren mevsime gireceğiz lakin halen ihale açılmış değil yangın söndürme uçakları için
Bizim tepkilerimiz hep siyasi algılanıyor fakat ısrarla belirtiyorum ki en azından benim tepkilerim siyasi değil kesinlikle insani. Daha önce de belirtmiştim, X gider, yerine Y gelir ama yanlış işleyen her süreçte benim tavrım aynı olur.
O zaman da bana
''Eeee zamanında sana demiştik ban bunlar geldi değişen bir şey olmadı' diyecekler onu da biliyorum lakin biz eleştirilme korkusu ile doğruları söylemekten imtina etmemeliyiz
Olaylara taraf değil de insan olarak bakmayı seviyorum. Ben insan olarak baktıkça her iki taraftan da eleştiri alıyorum. Zira her iki taraf da sürekli olarak sadece kendi görüşleri doğrultusunda hareket etmemi hoş harşılıyor.
Bu bana kesinlikle uymuyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk yolunda bir insan olmama rağmen O cenahtan nemalanan yani o tarafın yandaşları için yayın yapıp Atatürk ismi üzerinden prim yapan kanalları da izlemem mesela.
Şahsıma münhasırım diyelim geçelim bence
Bu konuya da aslında yukarıda bahsettiğim çevrenin bilinen sebeplerden dolayı itirazları var biliyorum ki arka planda yazanlar da oldu, ben bunların yazılacağını da biliyordum lakin tekrar ediyorum ki tavrım siyasi değil insani olduğu için ben yapılan işin doğruluğuna yanlışlığına bakmayı tercih ediyorum.
Burada ÇOK DOĞRU bir iş yapılmış, hem övgü hem de desteği hak ediyor elimden ne gelirse ? ?