HakkıBakır
Yeni Üye
350 TL'yi geçmeyecek şekilde modeme ihtiyacım var. Daha önce kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ucuz modem alıp, router ile desteklesem nasıl olur ? Bu konularda bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim.
Bridge mode her modemde var mı ? Özellikle önerdiğiniz modem varsa yazarsanız sevinirim.Normal bir modem + orta seviye bir router
Kombinasyonu isinizi rahatlikla gorur.
Modemi bridge moda alip tum yuku routera atarsaniz mutlu mesut yillarca kullanirsiniz.
Everest modemleri kötülüyorlar. Önermek istediğiniz model var mı ? Router ne önerirsiniz ?Kendi evimde Asus dsl no 16 var geçen sene 300 TL verdim bağlandığım şey 1 pc 2 telefon o zaman buna 300 TL veren aklıma pişmanım. Neden mi 2 arkadaşımabunu aldım everestin 140 TL idi o zaman. Evlerimiz karşılıklı. Kendi Asus modemi kendi evimde yan odada 4 veya 3 kademe çekiyor. İşin ilginci karşı binada oturan aramızda yol ve 2 duvar olan modem benim evde daha iyi çekiyor. Çoğu zaman evde onun modemine bağlı. Hem adsl destekli hemde vdsl. Fiyat olarak ta uygun. Bi düşün derimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Router önerebilir misiniz ?Normal bir modem + orta seviye bir router
Kombinasyonu isinizi rahatlikla gorur.
Modemi bridge moda alip tum yuku routera atarsaniz mutlu mesut yillarca kullanirsiniz.
Bridge mode her modemde var mı ? Özellikle önerdiğiniz modem varsa yazarsanız sevinirim.
Sota hocam selamlar. Ben de evde kullanmak icin modem bakiyorum. Yeni internet baglatacagim, Netspeed dusunuyorum. VDSL bir modeme ihtiyacim olacak. 75-50 mbit hiz destekleyecek adresim. Ayni anda 4-5 alet bagli olacak (TV-PC-Telefonlar-PS4). Kopmalar olmasin, 2+1 evde her yerden ceksin istiyorum. Onerdiginiz bir f/p modem var mi? Elimde halihazirda modem olmadigi icin modem+router mantikli gelmedi acikcasi. Cok tesekkurler simdiden.TPLİNK 841HP Cihazın 1watt Cıkısı Gucu Var Sımdıden Belırteyım![]()
Sota hocam selamlar. Ben de evde kullanmak icin modem bakiyorum. Yeni internet baglatacagim, Netspeed dusunuyorum. VDSL bir modeme ihtiyacim olacak. 75-50 mbit hiz destekleyecek adresim. Ayni anda 4-5 alet bagli olacak (TV-PC-Telefonlar-PS4). Kopmalar olmasin, 2+1 evde her yerden ceksin istiyorum. Onerdiginiz bir f/p modem var mi? Elimde halihazirda modem olmadigi icin modem+router mantikli gelmedi acikcasi. Cok tesekkurler simdiden.