Ado'nun Klip Dünyası :)

Jeopol Çevrimdışı

Jeopol

Aktif Üye
6 Ocak 2018
432
35
ek

Jeopol Jeopol Erdemcim bir arkadaş finalde bir şeyler anlatıyor, ne ddiği konusunda yardımın dokunur mu? :ok

Not: 5:00 sonrası :ok

basitce soyle soyluyor.

gecen sene birilerinin devrim dedigi olaganustu birsey yapmistik. Fakat asil devrim burada(arkamda gordugunuz) olandi. tum dunyadan muzisyenlerin biraraya geldigi inanilmaz bir canli sov oldu. herkes rock star gibiydi, ancak kimse one cikmadi. bu bize tutkunun, siki calismanin, ozverinin bir arada kalmak icin, daha az kavga icin' ve rocking rol calmak hayatimizi degistirebilecegini gosterdi.

Yanlis anlamadiysam boyle birseyler anlatiyor:sirit

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ek

basitce soyle soyluyor.

gecen sene birilerinin devrim dedigi olaganustu birsey yapmistik. Fakat asil devrim burada(arkamda gordugunuz) olandi. tum dunyadan muzisyenlerin biraraya geldigi inanilmaz bir canli sov oldu. herkes rock star gibiydi, ancak kimse one cikmadi. bu bize tutkunun, siki calismanin, ozverinin bir arada kalmak icin, daha az kavga icin' ve rocking rol calmak hayatimizi degistirebilecegini gosterdi.

Yanlis anlamadiysam boyle birseyler anlatiyor:sirit

Vücut dili ile örtüştürebildim ben kardeşim bu söylediklerini. :ok

Sonlara doğru onlara normal gelen ama bizim kutsal saydığımız bir küfür geldi gibi geliyor bana ama neyse :kop

Tercümene sağlık Erdem'im :ok

Jeopol Çevrimdışı

Jeopol

Aktif Üye
6 Ocak 2018
432
35
Vücut dili ile örtüştürebildim ben kardeşim bu söylediklerini. :ok

Sonlara doğru onlara normal gelen ama bizim kutsal saydığımız bir küfür geldi gibi geliyor bana ama neyse :kop

Tercümene sağlık Erdem'im :ok

O kufur degil aslinda. Ne bileyim, onlarin dilinde abartmak icin kullandiklari soz gibi diyebilirim.

Bizde de var oyle kelimeler. Kufur gibi agizdan cikiyor ama niyet kufur degil:kiskis

Geri
Üst Alt