Adıyaman, Şanlıurfa, Malatya sele kurban oldu

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu 3 şehir sele Kurban gitti, her yeri su basmış vaziyette durumun kritik olduğu ve kayıpların olduğu söyleniyor. AKP'nin oy depolarının herhangi bir afette yok olduğunu görüyoruz. Ama sorsan 'dogal afet derler' halbu ki durum önlem almamak. Batıda olsaydı bu durum, belediye ile alay edilir üstüne üstlük suçlu ilan edilirdi. Bakalım şimdi kim suçlu ilan edilecek!? Durun ben buldum: Asrın Felaketi..

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,805
İbrahim kardeşim bu olayın partisi, belediyesi, ülkesi olmaz.!

Belirli hesaplamar vardır buna göre altyapı oluşturulur.
Senin hesabının 3-5 katı yağmur yağarsa yapabileceğin hiçbirşey yok.
Ha diyebilirsin hesabını yap 3-5 çarp ona göre diyanz et haklısın ama öyle bir kaynak ülkemizin ekonomik şartlarında mümkün değil.

Adana Metrosu kabusunu hatırlatmak isterim.

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İbrahim kardeşim bu olayın partisi, belediyesi, ülkesi olmaz.!

Belirli hesaplamar vardır buna göre altyapı oluşturulur.
Senin hesabının 3-5 katı yağmur yağarsa yapabileceğin hiçbirşey yok.
Ha diyebilirsin hesabını yap 3-5 çarp ona göre diyanz et haklısın ama öyle bir kaynak ülkemizin ekonomik şartlarında mümkün değil.

Adana Metrosu kabusunu hatırlatmak isterim.
Yurtdışında neden böyle olaylanlar yaşanmıyor? En ufak olayda her yeri su kaplıyor. Bunun sebebi kötü yönetim. Ve bu kötü yönetim çoğunlukla AKP'li belediyelerde var. Ne diyeyim?
akp’li zeynel abidin istifa edecek mi onu söylesene bana.

Kader planı mı diyeceksin sen de?

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İzmirden istifa geldi mi geçen sene?
Ben İzmir'i kastetmedim yabancı ülkeden bahsettim. Gelmesi gerekiyordu gelmedi, yanlışa yanlış diyoruz biz zaten. Peki 20 senedir ülkenin başına gelmedik şey kalmadı akepe istifa etti mi?

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Forumda siyasetin olmaması imkansız. Her konu siyasete bağlamlı. Siyaset olmasın dedin mi wiki ye döner. Forum bu. Hem niye olmasın. Sansürdür bu. Herkes karşısındaki siyasi görüşü eleştirir, eleştirsin de. Kendi fikrini sun, çürütebilen çürütsün, sen de çürüttürme. Bunun nesi sakıncalı. Normal konuşamayan olmasın forumda.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,805
Forumda siyasetin olmaması imkansız. Her konu siyasete bağlamlı. Siyaset olmasın dedin mi wiki ye döner. Forum bu. Hem niye olmasın. Sansürdür bu. Herkes karşısındaki siyasi görüşü eleştirir, eleştirsin de. Kendi fikrini sun, çürütebilen çürütsün, sen de çürüttürme. Bunun nesi sakıncalı. Normal konuşamayan olmasın forumda.
bir konu özelinde yapilan yanlislar-dogrular konusulur
ama iş öyle bir noktaya geliyor ki.
Ne Selçuklu kalıyor ne İnönü.

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
567
ah şu hakaret olmasa.. Kişisel saldırı olmasa. Tartışmalar kavramlar üzerinden fikirler üzerinden yürüse..

Sırf bu yüzden belki de en önemli, açıklanması gereken bazı mevzular araya kaynadı gitti. Haklı iken haksız duruma daha fazla düşülmesin diye kapatılan nice mevzular oluyor böyle.

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
Bir yazı yazıyorsun hemen üzerine atlıyorlar. Bir konunun yandaşı da var muhalifi de. Herkes fikrini güzelce ifade edebilmeli. 20 yıllık bir iktidarın tabi ki hataları da olacak ve eleştirilmeli de. Ancak 20 yıldır da iktidarda olmasının bir sebebi var. Bu kadar tepkiselliğe gerek yok. İki taraf da görüş yazabilmeli. Yazamıyorsa hiç yazılmasın. Karşıdakinin görüşüne katılmasak da saygı duymak zorundayız.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,805
tartışma kültürümüzün yetersiz olması nedeniyle olay birşekilde belatına gidiyor.!
Bundan sonra süreçte kırıcı, alaycı, yaftalayıcı cümleler kuran kim olursa. (hesabının kapatılmasını göze alsın)

Geri
Üst Alt