ACİL!! Altus mu Regal mi çamaşır makinesi

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
servise laf edemem hocam adamlar git gel tanıdık oldular zaten ne desel hoşgörüyle karşılıyorlar zaten evin köşede dükkanları.

sorun makinada ilk üretim kurutmalı seri.
yazılımsal sorun olduğu belli çamaşırı açamadığı için kazan içinde dengesiz yığılıyor haliyle titreşim ve sallantı yapıyor.

İade de direticem ancak kabul etmezlerse motordan kayış sesi gibi ses geliyor.kurutmadada pompa takılıyor gibi ses geliyor birde anakart i değiştircem.

vestel kendi kaşındı ne kadar zarara uğratırsam okadar haz duyacağım.

garanti bitmesine yakın hepsine arıza yaptırıcam kısa devre vs.:hihi:gul:yeah:seytan

Arızanın sizden kaynaklandığını anlarlarsa Vestel size keser faturayı.
İlk kurutmalı makinede bir sorun vardı sanki, hatırlıyor gibiyim.
Sizin makine de maşallah değişmeyen kalmamış gibi.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Arızanın sizden kaynaklandığını anlarlarsa Vestel size keser faturayı.
İlk kurutmalı makinede bir sorun vardı sanki, hatırlıyor gibiyim.
Sizin makine de maşallah değişmeyen kalmamış gibi.

anlamazlar hocam şahsen böyle bir ahlaksızlık yapacak biri asla değilim ancak bu tutumları beni düşman yaptı dünya para verip aldık Allah ın her günü sorun.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
anlamazlar hocam şahsen böyle bir ahlaksızlık yapacak biri asla değilim ancak bu tutumları beni düşman yaptı dünya para verip aldık Allah ın her günü sorun.
VESTEL in anlayamadığım tutumlarından birisidir bu, önce insanı çileden çıkartır, ondn sonra da zaten en başa değiştirmesi gereken makineyi en sonda değiştirir buu da anlamak zaten mümkün değildir.

Mert kardeşim kendi konusunu açtığında ben de kendi makinemin videosunu ekleyeceğim konusuna zira aynı akineleri kullanıyoruz :kiskis

Hatta hatuna rica ettim çamaşır attı şu an makineye, birazdan sıkmada gidip yine videosunu çekeceğim :kop

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
VESTEL in anlayamadığım tutumlarından birisidir bu, önce insanı çileden çıkartır, ondn sonra da zaten en başa değiştirmesi gereken makineyi en sonda değiştirir buu da anlamak zaten mümkün değildir.

Mert kardeşim kendi konusunu açtığında ben de kendi makinemin videosunu ekleyeceğim konusuna zira aynı akineleri kullanıyoruz :kiskis

Hatta hatuna rica ettim çamaşır attı şu an makineye, birazdan sıkmada gidip yine videosunu çekeceğim :kop
benim hanımda attı tekrar çekeceğim.hatta kurutma da pompanın çıkardığı takırtı sesinide çekeceğim.

Hayor markayı seviyorum güzel ülkemde teknoloji anlamında bir iki markanın göz bebeği vestel ancak gelgelelim kendi vatandaşına yaptığı bu tutum yerli malı düşmanlarına hak doğuruyor.

Yasal haklarımı bilmesem neyse diyorum değişim talebi reddinin yasal dayanağı nedir bilgi verilemezmiş.Ahh ah şu markanın hem kalite kontrol sorumlusu ben olacağım şuan samsung yarışırdı.Bir kere kendi kullanıp onay vermediğim hiç bir ürünü seri üretime onay vermem.Bazı ürünlerin sadece mühendislik olarak tasarlanıp kaldığına , kullanıcı bundan memnun kalmaz bu böyle olmaz mantığına hakim olmadıklarını eminim.

örnek verecek olursam bulaşık makinalarında ki program mantık hataları kısır seçenek yapıları

çamaşır grubuna hiç değişmek istemiyorum.

en son seri vestel flora klimanın üfleme kapağı yani yelpazenin kapalıyken yamuk durması vs.

ben titiz bir kullanıcıyım bir malda yamukluk eksiklik ne varsa anında farkeder söylerim hocam.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011

Üç kuruşun hesabına düştükleri için olabilir bu. :hihi

Geri
Üst Alt