Açık Teşekkür 2

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamlar Arkadaşlar;

Tüketicileri Bilgilendirme ve Bilinçlendirme çalışmaları kapsamında birçok kola bölünmemiz, Çok yoğun bir yaz sezonu geçirmemiz ve farklı kulvarlarda da belli mücadeleler içerisinde olmamız nedeniyle bazen taleplerinize yetişemediğimizin farkındayım/farkındayız.

Bu anlamda arka planda çok fazla emek sarfeden ve bütün mali yükü üstlenen Sota Sota Ahmet kardeşime zten defalarca teşekkür etmiştik lakin, Benim yıllardır hayalini kurduğum bir forum ortamı vardı, hemen her meslek dalından GERÇEK sevgi ile bilgi paylaşacak, TİCARİ değil İNSANİ yaklaşacak arkadaşların bir platformda toplanıp, herkesin elinden geldiği, dilinin döndüğü, gücünün yettiği kadar forum üyelerine bilgi paylaşabileceği bir ortamdı benim hayalim.

Bu hayal içerisinde hemen her markanın yetkili servislerinden ve güzel yurdumuzun dört bir yanından katılan SAMSUNG LG MİTSUBİSHİ VESTEL ARÇELİK AWOX PHILIPS DAIKIN MİDEA GREE AİRFEL vs vs aklımıza gelecek her markanın temsilcilerinin burada bulunup kendilerini temsil etmeleri, ürünleri hakkında REKLAM değil gerçek bilgi paylaşmaları en büyük hayalimdi.

Saygı duyduğum büyüğüm Sn Ahmet Nazif Zorlu'nun dediği gibi benim de ''Bir hayalim vardı bir hayalim''

O hayal için ilk attığım/attığımız (@Sota Ahmet kardeşim ile) adım bu forumu kurmak oldu. Kısa zamanda sizlerin de desteği ile büyük yol aldık diye düşünüyorum. Aksadık, ağırlaştık (Geçen yaz), Yetişemediğimiz zamanlar oldu, küsen giden kardeşlerimiz oldu belki haklılardır kendilerince ama bizi de yargısız infaz ettiler diye düşünüyorum. Neyse ki o yoğun dönemleri de aştık ve yine kapıya dayanmakta olan soğuk kış gecelerinde bu sıcak ortamda taze ve her zaman olduğu gibi DOĞRU bilgiler ile birlikte olacağız.

Peki bu kadar cümleyi neden kurdum?

Açıkçası konuyu açma amacım @teknovest arkadaşım

Hepiniz bizler için ayrı bir özelsiniz lakin @teknovest in Kendisini benim için özel kılan ise halen ve fiilen bir yetkili serviste çalışıyor olmasına rağmen CESARET örneği göstererek kısa bir süredir forumda aktif şekilde bizler gibi yardımcı olmak için çabaladığını görüyor olmamdır.

Kendisinin geliş dönemi, Bir yetkili servisin bizi bu forumda eleştirerek üstüne bir de VESTEL yönetimine şikayet etmesini takiben olunca yalan değil ben bir süphe ile yaklaşmıştım aslında lakin sonra çabasını ve mücadelesini görünce yersiz bir şüphe olduğunu anladım.

@teknovest bu anlamda olmasını istediğim forum ortamının ÖNCÜSÜ olarak bu forumda benim için her zaman farklı olacaktır. Kendisinin gelişinin ve bilgi paylaşımının gerek VESTEL ve gerekse yukarıda saydığım tüm markaların servisleri, çalışanları, temsilcileri vs için bir işaret, bir cesaret örneği olmasını diliyor ve katkılarından dolayı kendisine huzurunuzda teşekkür ediyorum.

Her ne kadar tanımasak ve tanışmasak da, yardımları ile yüreğinin temizliğini göstermiş olması yetti benim için. Özellikle Yazılım desteği konusunda üstümdeki büyük bir yükü aldığı için tekrar teşekkür etmek istiyorum. :ok

Bir diğer teşekkürüm ise, Forumdaki farklı yaklaşımı, hitabet şekli, espritüel zekası ile fark yaratan, Bu fark nedeniyle bizzat görüşmeye başladığım bir diğer Ahmet kardeşim olan @newrophat Kardeşimizedir.

Gerek @teknovest , gerek @newrophat ve gerekse forumda bizleri sürekli destekleyen tüm değerli kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyor, varlığınızın devamını, desteklerinizin artmasını diliyorum.

Yönetimdeki Deimos Deimos @BlackSea @Umut Barış kardeşlerimi unutmamak lazım elbette.

Aklımızdaki projeleri hayata geçirebilmek, Siz değerli kardeşlerimiz ve milyonlarca potansiyel bilinçli tüketicinin DOĞRU bilgi alma hakkı için girmeyi planladığımız her firmaya, her markaya, her fabrikaya erişebilmek için bu detseklerinize ihtiyacımız olduğunu unutmamanızı diliyor hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum

Saygılarımla

Adem Helvacı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
ado ustam çok tşk.ederim. bende sizin çaba ve gayretinizi gördüğüm için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. şikayeti yapan arkadaş diğer arıza forumlarına pek girip bakmıyor yazılımlar havada uçuşuyor yazılımı geçtim flash dumplar mevcut hatta servis olan arkadaşlarda var forumlarda yönetici konumlarında isimlerinide gizlemiyorlar gitsin orada burada yazdıklarını yazsın forumdan direk atılır anakart güç kartı ticareti bile yapıyorlar türkiyenin her yerine gönderiyorlar.sizinde dediğininiz gibi ftp den vestelin yazılım desteği var vestel driver sitesi bi ara bizlerinde kullanmış olduğu bir site var.birde burada vestel kötülenmiyor.herkez elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalışıyor benim eksiklerim varmış onlarıda burdan tamamlıyorum:sirit gelen ağamız giden paşamız. iyi dilekleriniz için tşl. ediyorum

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Adem Helvacı Ado Ağabeyim , işin emek tecrübe kısmı sizlere ait haliyle teşekkürü hak edenlerde sizlersiniz. bu forum bir sinema setiyse başrollerde siz varsınız, bizler o projeye inanan gerektiğinde figüran gerektiğinde çaycı gerektiğinde ışıkçı birer emekçiyiz. ilk geldiğim günden beri söylüyorum, televizyon bir araç oldu sizlerle tanışmaya.

benim bir huyum vardır, anlamadığım işte asla ahkam kesmem ve o işin ustasına tecrübesine o iş süresi boyunca her zaman saygı duyarım ama öğrenmeyede kendimi kapatmam, almam gerekeni alır vermem gerekenide veririm. burada karınca kararınca belirli bir düzen oturana kadar azıcık o konuda azıcık bu konuda konuşur dururuz. hep diyorum ya hani aksiyon olsun, yarın forum tam anlamıyla rayına girdiğinde de elimiz her zaman taşın altında olacak, o zaman belki bizimde bir faydamız dokunur insanlara ve foruma .

hayatım boyunca hiçbir paylaşımımı çıkar gözeterek yapmadım, yaşadığım ülkenin ekonomik şartlarını en dipten en tepeye kadar bizzat tecrübe ettim. geriye dönüp baktığımda gördüğüm en değerli yatırım her zaman insan oldu. sizlerde bu değerli yatırımın birer parçasısınız artık.

bunun haricinde konuda bahsi geçen TEKNOwest teknovest ustamızada emekleri ve paylaşımları için forum kullanıcıları ve takipçileri adına teşekkür ederim.

Allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın. @tavsiyeforumu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ado ustam çok tşk.ederim. bende sizin çaba ve gayretinizi gördüğüm için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. şikayeti yapan arkadaş diğer arıza forumlarına pek girip bakmıyor yazılımlar havada uçuşuyor yazılımı geçtim flash dumplar mevcut hatta servis olan arkadaşlarda var forumlarda yönetici konumlarında isimlerinide gizlemiyorlar gitsin orada burada yazdıklarını yazsın forumdan direk atılır anakart güç kartı ticareti bile yapıyorlar türkiyenin her yerine gönderiyorlar.sizinde dediğininiz gibi ftp den vestelin yazılım desteği var vestel driver sitesi bi ara bizlerinde kullanmış olduğu bir site var.birde burada vestel kötülenmiyor.herkez elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalışıyor benim eksiklerim varmış onlarıda burdan tamamlıyorum:sirit gelen ağamız giden paşamız. iyi dilekleriniz için tşl. ediyorum

Herkesin bilmediği, eksiği var azizim. Ben de senin bu yazdıklarını bilmiyordum mesela, vay arkadaş demek bu işin ticareti yapılıyor? Tüüüü vatandaş hizmet beklesin bu arkadaşlar fabrikadan sipariş ettikleri kartları kime nasıl nasıl pazarlayacaklarına odaklansın, sonra birileri gelip vatandaşa karşılıksız destek oluyoruz diye bize laf etsin. Yazıklar olsun. :rant

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado Ağabeyim , işin emek tecrübe kısmı sizlere ait haliyle teşekkürü hak edenlerde sizlersiniz. bu forum bir sinema setiyse başrollerde siz varsınız, bizler o projeye inanan gerektiğinde figüran gerektiğinde çaycı gerektiğinde ışıkçı birer emekçiyiz. ilk geldiğim günden beri söylüyorum, televizyon bir araç oldu sizlerle tanışmaya.

benim bir huyum vardır, anlamadığım işte asla ahkam kesmem ve o işin ustasına tecrübesine o iş süresi boyunca her zaman saygı duyarım ama öğrenmeyede kendimi kapatmam, almam gerekeni alır vermem gerekenide veririm. burada karınca kararınca belirli bir düzen oturana kadar azıcık o konuda azıcık bu konuda konuşur dururuz. hep diyorum ya hani aksiyon olsun, yarın forum tam anlamıyla rayına girdiğinde de elimiz her zaman taşın altında olacak, o zaman belki bizimde bir faydamız dokunur insanlara ve foruma .

hayatım boyunca hiçbir paylaşımımı çıkar gözeterek yapmadım, yaşadığım ülkenin ekonomik şartlarını en dipten en tepeye kadar bizzat tecrübe ettim. geriye dönüp baktığımda gördüğüm en değerli yatırım her zaman insan oldu. sizlerde bu değerli yatırımın birer parçasısınız artık.

bunun haricinde konuda bahsi geçen TEKNOwest teknovest ustamızada emekleri ve paylaşımları için forum kullanıcıları ve takipçileri adına teşekkür ederim.

Allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın. @tavsiyeforumu

İşveren olmama rağmen yanımda çalışan USTA ile işe çıkıp, onun USTA olduğunu unutmayıp müşteri evine giderken çantasını ben taşır, evde çalışırken onu ben asiste ederdim hiç de gocunmadım bu durumdan. Sedat ustamın kulakları çınlasın çok kavga ettik bu yüzden, ''Adem bey ben alırım olmuyor böyle'' dedikçe ''Adem bey yok, müşteri evindeyiz, Çırak diyeceksin'' derdim. Şirkete dönünce herkes olması gerektiği konumda olurdu o ayrı konu :kop

Sahada en kral adam USTA dır, onun otoritesini sarsmamak lazım.
Atölyede en kral adam ŞEF dir, onun otoritesini sarsmamak lazım.

Diyeceğim o ki sevgili kardeşim, Bizler egolarımıza yenik düşmesek çok şey başaracağız lakin nedense milletçe hepimiz herşeyi en iyi bileniz. Hepimiz doktoruz basit bir apandisit ameliyatını hepimiz yaparız. Hepimiz avukatız ipten adam alırız. Hepimiz mühendisiz boğaza 5 inci köprüyü yaparız.

Aslında bunun yerine herkes kendi işini layıkı ile yapsa zaten hiç bir sorunumuz yok. Bırakalım Avukat kendi işini, Doktor kendi işini yapsın. Biz de kendimize görev edindiğimiz TÜKETİCİYİ BİLİNÇLENDİRME işimizi layıkı ile yapalım başka birşey istemem açıkçası.

İşte burada devreye sizin yazınız giriyor. Işıkçı, çaycı, yönetmen, lojistik, hangi görevde olursa olsun hepimiz gurur yapmadan bir yerden tutarsak, bu çalışmaların sonunda ANKARA da buluşacağımız gibi (Nasipse) bir başka buluşmada hep beraber GURURLA kendi filmimizi, kendi eserimizi izleriz koltuklarımız kabara kabara :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,767
Arkadaşlar, herkesin eline,koluna,yüreğine sağlık.

Kısa zamanda güzel işler yaptik. Bu kış artık ivmeyi arttırma zamanı geldi. :ok

Geri
Üst Alt