A101 Hİ-LEVEL 55UHL950 2599 TL

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Dün bütün gece tv test ettim

en iyi sonucu youtube dà 60 fps yazan 4k videolar da veriyor

Uydu yayınlarında çok performanslı değil

Sanırım bu tv ile yüksek kalite de film izleyeceğiz normalde tv kanalların da beni biraz yordu

Bu aksam tivibu box bağlayıp deneyeceğim
Malum Türkiye'de yapılan yayın kalitesi biraz düşük

M Çevrimdışı

Mrt2020

Yeni Üye
12 Şub 2020
28
57
Dün bütün gece tv test ettim

en iyi sonucu youtube dà 60 fps yazan 4k videolar da veriyor

Uydu yayınlarında çok performanslı değil

Sanırım bu tv ile yüksek kalite de film izleyeceğiz normalde tv kanalların da beni biraz yordu

Bu aksam tivibu box bağlayıp deneyeceğim

Uydu kanalları izlerken sıkıntı ne oluyor? Düşük çözünürlükten dolayı görüntü bozulması mı oluyor?
Ayrıca merak ettiğim nokta, Netflix izlerken 5.1 ibaresi çıkıyor mu? Çıkıyorsa optik kablo ile sinema sistemine bağlanabilir diye düşünüyorum.

S Çevrimdışı

Shadow60

Aktif Üye
17 Eyl 2018
111
26
Uydu kanalları izlerken sıkıntı ne oluyor? Düşük çözünürlükten dolayı görüntü bozulması mı oluyor?
Ayrıca merak ettiğim nokta, Netflix izlerken 5.1 ibaresi çıkıyor mu? Çıkıyorsa optik kablo ile sinema sistemine bağlanabilir diye düşünüyorum.
Görüntü iyileştirme için modlama ile PİXELLENCE açılabilir belki TV modlama konusuna bakabilirsiniz
!!!Not: modlama konusunda dikkatli olun !!!
Ve orijinal profil dosyalarını saklayın

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41

Uydu kanallarını izlerken görüntü de gölge olsuyor hani maç izlerken topun arkasından iki top daha gelir o şekilde ayarlarda bazı secenekleri rastgele kapattım biraz düzeltme oldu gibi

Netflix de uhd hd Hdr 5.1 ibareleri çıkıyor muhafızın iki bölümünü 4k izledim bahsettigim sıkıntı burda da oluştu

Sanki yenileme hızıyla alakalı bir sıkıntı var kutuda 800 mhz yazıyor panel 50 hz olsa bile bu kadar problem yaratmaz diye düşünüyorum

10 senelik samsung 40d5000 kullanıyorum 50 hz panel bahsettigim kusurlar bu tv de yok

Xbox one s ve tivibu box ile deneyecegim akşam

M Çevrimdışı

Mrt2020

Yeni Üye
12 Şub 2020
28
57
Uydu kanallarını izlerken görüntü de gölge olsuyor hani maç izlerken topun arkasından iki top daha gelir o şekilde ayarlarda bazı secenekleri rastgele kapattım biraz düzeltme oldu gibi

Netflix de uhd hd Hdr 5.1 ibareleri çıkıyor muhafızın iki bölümünü 4k izledim bahsettigim sıkıntı burda da oluştu

Sanki yenileme hızıyla alakalı bir sıkıntı var kutuda 800 mhz yazıyor panel 50 hz olsa bile bu kadar problem yaratmaz diye düşünüyorum

10 senelik samsung 40d5000 kullanıyorum 50 hz panel bahsettigim kusurlar bu tv de yok

Xbox one s ve tivibu box ile deneyecegim akşam
Çok teşekkürler. Günlük TV kullanımı için sorun var gibi görünüyor. Umarım önerilen yazılımlarla düzelme sağlanır. Siz yazılım yükleyecek olursanız gelişmelerden haberdar edebilirseniz çok memnun olurum.

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
248
36
ramchomania ramchomania arkadaş youtube ve netflix hareketli sahnelerde görüntüde bozulma olduğunu söylemişti sizde bu problem oluyor mu

Valla 15 yıllık bir tv den geçtiğim için görüntüler çok güzel geldi bana. Ama çok hareketli sahnelerde illa ki bozulma olur. Gerçek 100 hz bir tv değil sonuçta. adminler yazmış bu tv nin anakartı yeni forumdan yazılım bulmak mümkün.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Valla 15 yıllık bir tv den geçtiğim için görüntüler çok güzel geldi bana. Ama çok hareketli sahnelerde illa ki bozulma olur. Gerçek 100 hz bir tv değil sonuçta. adminler yazmış bu tv nin anakartı yeni forumdan yazılım bulmak mümkün.

Tabiki tv yi alırken beklentim 10 binlik bir tv performansı değildi her şey iyi tek şu görüntü bozulma işi olmasa şahane olurdu

Güncelleme vs inşallah düzeltiriz

E Çevrimdışı

esrarengiz3446

Yeni Üye
31 Ocak 2020
30
40
F fikoloji ustad Yorumlara bakinca fiyatına göre alınabilir bir tv gibi duruyor sanirim. güncelleme olursa daha iyi sonuçlar alırız 49 luk modelde de böyle sorunlar oluyor muydu acaba.

H Çevrimdışı

hsyn69

Yeni Üye
9 Mar 2020
2
32
arkadaşlar mrb foruma yeni üye oldum bende bu televizyonu almayı düşünüyorum araştırıyorum sürekli biraz önce
Vestel 55U9500 55'' denk geldim istanbul bilişimde 2780 nakit fiyatı sizce hangisi daha mantıklı a101 in verdiğimi vestel mi tavsiyelerde bulunursanız sevinirim saolun şimdiden.

T Çevrimdışı

tolgaugurlu

Yeni Üye
5 Mar 2020
2
37
arkadaşlar mrb foruma yeni üye oldum bende bu televizyonu almayı düşünüyorum araştırıyorum sürekli biraz önce
Vestel 55U9500 55'' denk geldim istanbul bilişimde 2780 nakit fiyatı sizce hangisi daha mantıklı a101 in verdiğimi vestel mi tavsiyelerde bulunursanız sevinirim saolun şimdiden.
televizyonu bilmiyorum ama elden almayacaksınız istanbul bilişimden uzak durmanızı tavsiye ederim hakkında çok fazla şikayet var. daha sonra mağdur olmayın.

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
248
36
[SUP]Bu tv de 5ghz wifi destekliyor. Benim ac modemi hemen gördü. Dlna da var. Misal telefondan youtube da bir video açtığınızda bir tuşla televizyonda açabiliyorsunuz videoyu. Çok kullanışlı. Kumandası büyük ama hafif. Tuşların yerleri iyi ayarlanmış. [/SUP]

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
[SUP]Bu tv de 5ghz wifi destekliyor. Benim ac modemi hemen gördü. Dlna da var. Misal telefondan youtube da bir video açtığınızda bir tuşla televizyonda açabiliyorsunuz videoyu. Çok kullanışlı. Kumandası büyük ama hafif. Tuşların yerleri iyi ayarlanmış. [/SUP]
Menü 4725 yapıp çıkan resmi eklermisiniz

Geri
Üst Alt