Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Klavye lazımdı, alayım bari.
clearidas' Alıntı:nabu07' Alıntı:Bu TV hakkında bilgisi olan varmı?
Tvnin daha önceki konusu mevcut hocam buyrun
LİNK
Umut Barış' Alıntı:Bunların yaptığına mağazacılık denmez.
Sabahın dokuzunda on tane mağaza gezdim, hiçbirinde kalmamış.
Mağazalara bir tane vermişler
Çin'den Piranha'ya maliyeti 1 USD bile olmayan ürünlerden mağazaya sadece birer adet vermişler.
Bundan sonra suyu bile Migros'tan alacağım. Bunların en ufak bir kampanyasını dahi paylaşmayacağım.
clearidas' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Bunların yaptığına mağazacılık denmez.
Çin'den Piranha'ya maliyeti 1 USD bile olmayan ürünlerden mağazaya sadece birer adet vermişler.
Bundan sonra suyu bile Migros'tan alacağım. Bunların en ufak bir kampanyasını dahi paylaşmayacağım.
genelde o tarz marketler 1 yada iki tane getiriyorlar fırsat ürünlerinden. Sen şimdi A101 emi küstün :spider: :
Umut Barış' Alıntı:Bunların yaptığına mağazacılık denmez.
7000 mağaza varsa 500 adet ürün nerede? Kafamda deli sorular.Jeopol' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Bunların yaptığına mağazacılık denmez.
Bu afisteki her urun 7500 adetle sinirlidir yazmislar.
Bunlarin her reklamlarinda yedibin kusur magaza diye soylemiyorlar mi? Bu durumda her magazaya bir adet dusmus oluyor. Eger kucuk bir anadolu ilcesine gidersen hala hatilmamis vardir. :jeo: