İsteyen alır isteyen almaz kardeş bizi o ilgilendirmez zaten tahattüt yok iki paket sigara parasıneyin delili bu ? Aldıgın gerçek hizdan bahsediyorum ben Fatura odemekerini kopyalamışsin Biz 8 mbps upload için bile az derken kalkmis 4 mbps hizi millet neden alsin?
yahu youtubeden video izleyeyim desen anca 360 p grenli grenli izlersin neyin kafasinda paylasan arkadas anlamadimFilm vs izlemeyecek internetle fazla işi olmayan
Forumlar, da gezme online alışveriş face twiter
Wp kullanmak için ev, de internet olsun diye
Uygun fiyatlı tercih edilebilecek kampanya
Kardeş yanlış düşünüyorsun kampanya başlasın dene memnun kalmaz isen öyle eleştir benceFilm vs izlemeyecek internetle fazla işi olmayan
Forumlar, da gezme online alışveriş face twiter
Wp kullanmak için ev, de internet olsun diye
Uygun fiyatlı tercih edilebilecek kampanya
Özelden numaranı yolla 1080 p netfilix youtube video açacam canlı ?yahu youtubeden video izleyeyim desen anca 360 p grenli grenli izlersin neyin kafasinda paylasan arkadas anlamadim
sagol ben 100 mbps kullaniyorum ve senin odediginin iki misli faturaya aliyorum o hiziKardeş yanlış düşünüyorsun kampanya başlasın dene memnun kalmaz isen öyle eleştir bence
Ne güzel iki katı ödeyip devamlı hat yavaşlaması ping kesintiler yaşamaya devamsagol ben 100 mbps kullaniyorum ve senin odediginin iki misli faturaya aliyorum o hizi
benim kesilirse senin de kesilir benimkinin altyapisini kullaniyorsun )Ne güzel iki katı ödeyip devamlı hat yavaşlaması ping kesintiler yaşamaya devam
Bana türknet 20 mbps veriyor yetmiyor altyapı yok olsa fiber 100lük paket missyahu youtubeden video izleyeyim desen anca 360 p grenli grenli izlersin neyin kafasinda paylasan arkadas anlamadim
aynen amaç vassaptan yazismaksa sorun yasayacagini sanmiyorumBana türknet 20 mbps veriyor yetmiyor altyapı yok olsa fiber 100lük paket miss
bu anca chat fb forum wp için ufak işler için kimse 4 mbps kullanmaz
eskiden cevirmeli dialup vardi bizzz bizzz diı sesleri esliginde baglanirdik kol gibi fatura oderdik ama o bile 4 mbpsden hizliydi4 mbps 2000'li yılların favorisi fax modemli yıllar
He kardeş he nasıl memnun musun tablette subway surfersi rahat oynatabiliyor mu bari?
Altyapıyı bırak getirdikleri modem bile türktelekom sadece tek fark sizin yüksek ücret ödemeniz