Vestel 75UD9655 kullanıyorum yaklaşık 4 aydır. Vision Plus ve Hdr özelliğiyle tv de götüntü kalitesi müthiş. Dinamik renk ayarını kullanmama rağmen parlaklığı ve renkleri çok iyi. Eski bir philips çalışanı olarak tek eksiğinin 50 hz olduğunu belirtmek isterim. Üzerindeki ses çıkışı gayet yeterli. Ben optic bağlantı ile home cinemada kullanıyorum. Wifi alıcısı da yeterli aslında ama ben onu da modem yakın olduğundan kablolu bağlantı ile kullanıyorum. Smart uygulamaları da yeterli. Yoğunlukla netflix youtube ve ss ip tv uygulamalarını kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Sadece bir kaç gün sabahları kendiliğinden kapandı. Neden olduğunu bilmiyorum. 7000 tl ye 3 yıl garantili almıştım. Bu fiyata malesef daha uygun ve daha teknolojik donanımlı tv yok. Küçük çocuğunuz varsa kesinlikle ekran koruyucu alın derim. Çünkü çok büyük ve çocuğunuzun atacağı her cisim televizyona kesinlikle çarpacaktır. Sorusu olan olursa cevaplayabilirim. Ha bir de aklıma gelmişken kumanda kalitesini beğenmedim. Gerekirse akıllı kumanda alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dinamik renk ayarlarını kulanmamama rağmen olacak özür dilerimVestel 75UD9655 kullanıyorum yaklaşık 4 aydır. Vision Plus ve Hdr özelliğiyle tv de götüntü kalitesi müthiş. Dinamik renk ayarını kullanmama rağmen parlaklığı ve renkleri çok iyi. Eski bir philips çalışanı olarak tek eksiğinin 50 hz olduğunu belirtmek isterim. Üzerindeki ses çıkışı gayet yeterli. Ben optic bağlantı ile home cinemada kullanıyorum. Wifi alıcısı da yeterli aslında ama ben onu da modem yakın olduğundan kablolu bağlantı ile kullanıyorum. Smart uygulamaları da yeterli. Yoğunlukla netflix youtube ve ss ip tv uygulamalarını kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Sadece bir kaç gün sabahları kendiliğinden kapandı. Neden olduğunu bilmiyorum. 7000 tl ye 3 yıl garantili almıştım. Bu fiyata malesef daha uygun ve daha teknolojik donanımlı tv yok. Küçük çocuğunuz varsa kesinlikle ekran koruyucu alın derim. Çünkü çok büyük ve çocuğunuzun atacağı her cisim televizyona kesinlikle çarpacaktır. Sorusu olan olursa cevaplayabilirim. Ha bir de aklıma gelmişken kumanda kalitesini beğenmedim. Gerekirse akıllı kumanda alacağım
Son düzenleme: