var mı hocam öneriniz2K almanız daha iyi olur. 120 Hz destekli oyunlar dışında Hz in bir numarası yok. VRR destekli bir monitör en iyisi olacaktır.
Mobildeyim, şu an bakma şansım yok maalesef.var mı hocam öneriniz
2K olarak bu var;var mı hocam öneriniz
2K olarak bu var;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Size tavsiyem VRR özelliği olan bir monitör almanız.
Oyun kaç FPS ise tazeleme hızı da o sayıya düşüyor, bu da görüntüyü pürüzsüzleştiriyor.
165 Hz'i DisplayPort kablosu ile verir, HDMI en fazla 144 Hz.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.hocam bu nasıl sizce
EKSİLERİZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.hocam bu nasıl sizce
hocam ortalama ne gibi bir bütçe ile baksam tatmin eder?Bana sorarsanız bütçenizi yukarı çekmeden boşuna 1080P monitörü satıp 2K'ya geçmeyin. Eğer değişiklik yapacaksanız bu yaptığınıza değsin. 7K'ya alacağınız monitör sizi görüntü kalitesi olarak yukarı taşımaz.
Viewsonic marka olacaksa VX2780 daha iyi bir tercih olur o da 2K daha pahalı.
15.000 ve üstü.hocam ortalama ne gibi bir bütçe ile baksam tatmin eder?
hocam attığınız ürünü satın alabilirim viewsonic olmasına gerek yok farklı markadlarda olur 10k ya kadar çıkmayı düşünüyorum ama 15k vermek çok istemiyorumBana sorarsanız bütçenizi yukarı çekmeden boşuna 1080P monitörü satıp 2K'ya geçmeyin. Eğer değişiklik yapacaksanız bu yaptığınıza değsin. 7K'ya alacağınız monitör sizi görüntü kalitesi olarak yukarı taşımaz.
Viewsonic marka olacaksa VX2780 daha iyi bir tercih olur o da 2K daha pahalı.
15.000 ve üstü.
Acer Nitro XV275K P3biipruzx olabilir. Bulabilirseniz AOC Q27G3XMN olabilir. Araştırmak lazım.
Kavis oranı fazla, 8 bit VA panel var, parlaklığı düşük.hocam attığınız ürünü satın alabilirim viewsonic olmasına gerek yok farklı markadlarda olur 10k ya kadar çıkmayı düşünüyorum ama 15k vermek çok istemiyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.böyle bir seçenek daha buldum nasıl sizce hocam
Kavis oranı fazla, 8 bit VA panel var, parlaklığı düşük.