7 inç tablet tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TKartaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TKartaL

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
TKartaL
Çocuk için tablet düşünüyorum. Çocuklar için karşıyım aslında bu işlere ama hanımın telefonu kurtaramıyoruz. Uygun fiyatlı ekran kalitesi biraz iyi olsa yeterli. Samsung 7 tablet vardı aslında ama mefta oldu. Malum fiyatları çok abartılı... Uygun 300 TL alıp kullanan var mı? Hani vay be fiyatına göre gayet iyimiş! diye kullanan var mı? Hometech var aklımda ama bilmiyorum! Ekran kalitesi cansız...

Piyasada bulabilirseniz general mobile etab 5 alın iyidir

Şuan satışta yok. İkinci el de pahalı ? 300 TL civarı arıyorum. Konu güncel bu arada.. Forum boş bu aralar....
300 civarı elden düşme cihazlar var sahibinden.com da. Zaten bu cihazlar fatih projesi adı altında "okullara dağıtılan" aletler

Samsung Tab 4

750TL BÜTÇEM İLE TABLET TAVSİYENİZ NEDİR?

Selamlar herkese; Ortalama bir tabletin orta üst seviyeye yakın denilebilmesi için hangi donanımda olması gerekiyor?

Ekran boyutu ve yapısı?
Ram ve rom kapasitesi?
Pil büyüklüğü, şarj performansı?
İşlemci değeri ve marifeti?

Gibi ana konular hakkında bilgi ve tavsiyesi olan arkadaşların tavsiyelerini alabilir miyim? Marka takıntım yok, fayda fiyat ürünü olması yeterli.

Şimdiden teşekkürler. :ok

Selamlar herkese; Ortalama bir tabletin orta üst seviyeye yakın denilebilmesi için hangi donanımda olması gerekiyor?

Ekran boyutu ve yapısı?
Ram ve rom kapasitesi?
Pil büyüklüğü, şarj performansı?
İşlemci değeri ve marifeti?

Gibi ana konular hakkında bilgi ve tavsiyesi olan arkadaşların tavsiyelerini alabilir miyim? Marka takıntım yok, fayda fiyat ürünü olması yeterli.

Şimdiden teşekkürler. :ok

Telefondaki gibi RAM ve CPU.
Ama bütçe el veriyorsa Apple alın derim.
Android tablet piyasasına güven olmaz bence.

Telefondaki gibi RAM ve CPU.
Ama bütçe el veriyorsa Apple alın derim.
Android tablet piyasasına güven olmaz bence.
Bütçe elvermiyor verse de o markaya para vermem. Yani, yarım elma olayı bende mümkün değil...

* * *

Tablet piyasasında da yukarıda saydığım kriterlerin ön planda olduğu durumlar vardır elbette. Konuya yazdıktan sonra yaptığım araştırmada bir kaç veriye ulaştım. Satın almaya karar verirsem paylaşım yaparım.

Bütçe elvermiyor verse de o markaya para vermem. Yani, yarım elma olayı bende mümkün değil...

* * *

Tablet piyasasında da yukarıda saydığım kriterlerin ön planda olduğu durumlar vardır elbette. Konuya yazdıktan sonra yaptığım araştırmada bir kaç veriye ulaştım. Satın almaya karar verirsem paylaşım yaparım.
RAM yüksek olsun o önemli.
Samsung, Huawei (belki), Xiaomi gibi firmalardan bakın yine.

RAM yüksek olsun o önemli.
Samsung, Huawei (belki), Xiaomi gibi firmalardan bakın yine.
Marka hiç önemli değil, örneğin BİM'e geçen hafta gelen 750 liralık Alfa marka ürün Bile bir çok kalbur üstü markanın 1200-1500 liraya satılan ürününden daha iyi...

Günümüz için Hafıza 3 gb
Depolama 32 Gb minimum olmalı.

Ben çocuğa reeder almıştım epey sorun yaşadık.Özellikle wifi çekim alanı ve dokunmaktik odaklı.

Geri
Üst Alt