7-8 BİN TL TV ONERİSİ

A Çevrimdışı

alitas

Yeni Üye
2 May 2018
41
32
LG SM9010 mu?
"Genel görüntü babında" bahse konu markaların(Q70/XF9) yanında sm9010 devede tüy kalır...
Şuan bende LG var 7 senedr kullanıyorum sağlam TV ama şuan benim için en önemlisi oyun ve flim olduğu için bütçeme göre hangisini secsem bilemiyorm seçim zor

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Şuan bende LG var 7 senedr kullanıyorum sağlam TV ama şuan benim için en önemlisi oyun ve flim olduğu için bütçeme göre hangisini secsem bilemiyorm seçim zor
Araba almak için büyükçe bir araba galerisine gitsen daha önce kullandığın bir markaya odaklansan(sm9)
Tesadüf buya aynı anda bu galeride bulunan ve her türlü otomobil markasıyla yarışmış meşhur bir yarış pilotu (dallas ;)
Yanınıza yaklaşıp kulağınıza "beyefendi bunu boşverin performans istiyorsanız siz şu şu (Q70/XF9) arabalara odaklanın, bunlar baktığınız arabaya 5-10 tur bindirir" diye fısıldasa
Buna rağmen siz hala "Acaba" derseniz
Sizi kendi seçiminizle başbaşa bırakmaktan başka çare kalmıyor kanısındayım...

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
6300 tl ye 55nu8000 alınır mı lütfen biri yorum yapabilir mi
Tabiki alınır ancak!
Geri iadeli ayıplı ürünlerin kol gezdiği 2019 modeller içinden sıfır/açılmamış kutulusu bulmak dahi zorken,
2018 bir modelin sıfırını bulmak bu riski beşe katlar
Bu anlamda Sıfır açılmamış olduğundan eminsen evet nu8000'i al
Emin değilsen bütçene göre Q60-Q70 modellerine yönel..

A Çevrimdışı

alitas

Yeni Üye
2 May 2018
41
32
Araba almak için büyükçe bir araba galerisine gitsen daha önce kullandığın bir markaya odaklansan(sm9)
Tesadüf buya aynı anda bu galeride bulunan ve her türlü otomobil markasıyla yarışmış meşhur bir yarış pilotu (dallas ;)
Yanınıza yaklaşıp kulağınıza "beyefendi bunu boşverin performans istiyorsanız siz şu şu (Q70/XF9) arabalara odaklanın, bunlar baktığınız arabaya 5-10 tur bindirir" diye fısıldasa
Buna rağmen siz hala "Acaba" derseniz
Sizi kendi seçiminizle başbaşa bırakmaktan başka çare kalmıyor kanısındayım...
Haklısınız siz yardımcı oldunuz baya teşekkür ederim benimkisi kafa karışıklığı çok araştırınca böyle oluyo.

C Çevrimdışı

Canesnaf

Yeni Üye
8 Ocak 2020
8
32
Evet sıfır acılmamıs samsung bayisine yeni geldi hani öyle soylediler sonucta garantisi bugun baslıyor

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Evet sıfır acılmamıs samsung bayisine yeni geldi hani öyle soylediler sonucta garantisi bugun baslıyor
O zaman alın
Ama yinede bunu iyice dillendirin çünkü dilin kemiği yok.
Bu arada seni bir konuda uyarayım
Uzaktan alışverişlerde(internet) tüketiciye yasal 14 gün koşulsuz iade hakkı tanınmıştır
Aksi bir durumda aldığın (bu kapsama giren) herhangi bir ürünü mazeret belirtmeksizin geri iade edebilirsin.
Ancak aynı şey fiziksel bir mağazada geçerli değildir kartı çektikten sonra geri dönüş çok çok zor.

C Çevrimdışı

Canesnaf

Yeni Üye
8 Ocak 2020
8
32
Tesekkur ederim verdiginiz cevapler icin Peki sizce bayi boyle bir şey yapar mı hani dediginizi yorumlaraak arzızaları ürünleri tamir edip sıfır gibi satabilirler mi ?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Tesekkur ederim verdiginiz cevapler icin Peki sizce bayi boyle bir şey yapar mı hani dediginizi yorumlaraak arzızaları ürünleri tamir edip sıfır gibi satabilirler mi ?

NU8000'ler artık Türkiye'de Atmaca elektronik (Sunny) tarafından üretiliyordu sanırım.
Forumda Türkiye'de üretilmiş NU8000 alan bir üyemiz vardı. Işık sızması sorunu çıkmıştı.
NU8000 yerine Sony almayı tercih ederdim ben olsam, panel özellikleri benzer ama Sony'nin DTS çözme gibi avantajları mevcut.
Bir de Sony'deki aydınlatma direct-LED, NU8000 edge LED. Sony konstrast konusunda daha başarılı sonuç verebilir.

Samsung'da sanırım Full HD çözünürlükte AMD Freesync destekleniyordu, doğru hatırlıyorsam.
XBOX konsolunuzda FHD oyunlarda işe yarayabilir belki.

A Çevrimdışı

alitas

Yeni Üye
2 May 2018
41
32
O zaman alın
Ama yinede bunu iyice dillendirin çünkü dilin kemiği yok.
Bu arada seni bir konuda uyarayım
Uzaktan alışverişlerde(internet) tüketiciye yasal 14 gün koşulsuz iade hakkı tanınmıştır
Aksi bir durumda aldığın (bu kapsama giren) herhangi bir ürünü mazeret belirtmeksizin geri iade edebilirsin.
Ancak aynı şey fiziksel bir mağazada geçerli değildir kartı çektikten sonra geri dönüş çok çok zor.
Samsung q70 aldım hocam bakalım yarın gelick eve memnun kalırım inşallah

S Çevrimdışı

Systemci

Yeni Üye
8 Tem 2019
32
36
Geç kaldım ama Grundig 65GCU9800 de güzel alettir :) Birazcık fiyat olarak üst kalıyor ama denemeye değer..

Geri
Üst Alt