Serindalga
Aktif Üye
ben sepet ekleme bölümüne kadar gelebildim ama sepete ekle butonu çalışmadı milleti böylece yediler kulaklık alan oldumu o şüpheli ama reklamını iyi yaptılar 

Ben 1600tllik kulaklık olduğunu ve GamePower marka olduğunu bilerek 1den önce 1600TLlik olan tek kulaklığını sepetime ekledim ve bekledim. 1TL oldu evet, ama ödeme adımına geçirmedi, sürekli hatalar verdi.ben sepet ekleme bölümüne kadar gelebildim ama sepete ekle butonu çalışmadı milleti böylece yediler kulaklık alan oldumu o şüpheli ama reklamını iyi yaptılar![]()
reis bende senin gibi yaptım fiyat bölümünden hangisi 1600 e yakınsa onu sepete ekledim ama sepetten silinmişti tekrar tekrar girdim zorda olsa ama sepete eklenmedi bu sefer anlıyacağın oyun oynadılar millete. kim kime 1 tlye mal verirBen 1600tllik kulaklık olduğunu ve GamePower marka olduğunu bilerek 1den önce 1600TLlik olan tek kulaklığını sepetime ekledim ve bekledim. 1TL oldu evet, ama ödeme adımına geçirmedi, sürekli hatalar verdi.

Alanların çoğu garanti pay üzerinden aldı 3D kod gelene kadar pehhh![]()
usta sen alabildinmi bari ?Alanların çoğu garanti pay üzerinden aldı 3D kod gelene kadar pehhh![]()
Usta sen yine sepete ekleyip ödeme bölümüne kadar gelmişsin büyük başarı biz siteye giremedikÖdemeyi geçemedim
![]()
Biraz ısrarcı oldum.Usta sen yine sepete ekleyip ödeme bölümüne kadar gelmişsin büyük başarı biz siteye giremedik![]()