65xf9005 alayım gitsin mi?
bana göre alabilirsin ben çok memnunum65xf9005 alayım gitsin mi?
65xf9005 alayım gitsin mi?
bana göre alabilirsin ben çok memnunum65xf9005 alayım gitsin mi?
İnput lag değeri yüksekmiş samsunglara göre oyunlarda sıkıntı cıkarır mı acaba?Bana göre iyi kardeş özellikle film seyredeceksen sony çok iyi görüntü işleme konusunda
eyvallah hocamOyun konusu benim hakim olduğum alan degil kardeş
İnput lag değeri yüksekmiş samsunglara göre oyunlarda sıkıntı cıkarır mı acaba?
40 ms ile 25 ms arasında cok fark var mıdır bir bilginiz var mı?Input lag önemli ancak bu sizin gözünüze bağlı.
İmkanınız varsa konsol takıp mağazada test edin.
40 ms ile 25 ms arasında cok fark var mıdır bir bilginiz var mı?
Kendisi cevap vermiyor rica etsem bir ulaşabilir misiniz kendisine?Ado buna daha iyi cevap verecektir.
Kendisi cevap vermiyor rica etsem bir ulaşabilir misiniz kendisine?
Ambinin verdiği ambiansı saymazsak kesinlikle diyebilriiz.Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Görüntü kalitesi olarak sony philipsden iyidir diyebilir miyiz?
40 ms ile 25 ms arasında cok fark var mıdır bir bilginiz var mı?
Biraz açabilir misiniz üstad? Playstation da farkeder miyim aradaki farkı? 40 ms iyi midir sizce oyun için?Burada asıl önemli olan sizin kullanım şeklinizdir. 100ms nin farkedilmediği, 10ms lik farkın dahi fark edildiği durumlar vardır
35/40ms her zaman için iyidir bu benim görüşüm.Biraz açabilir misiniz üstad? Playstation da farkeder miyim aradaki farkı? 40 ms iyi midir sizce oyun için?
O zaman xf9005 o olmazsa para yetmezse nu8000 alıyorum olur mu ustad?35/40ms her zaman için iyidir bu benim görüşüm.
Ancak bunu kabul etmeyen ve ''Yok aga 1 ms olmalı'' diyen bir kesim de mutlaka vardır )