Vatan BilgisayarBen de bu ürünle 55 ud 9400 arasında kalmıştım. yarın 55 ud 9400ü almak için gidecektim. ama bu ürün de güzel. siz nereden ve kaça aldınız acaba.
Bu dolby vision bildir bende de yok. Başka bir modelin menüsü mü bu acaba?Eklediğiniz resimlerdeki gibi Dolby Vision Bildir kısmı yok.
Ben de bu ürünle 55 ud 9400 arasında kalmıştım. yarın 55 ud 9400ü almak için gidecektim. ama bu ürün de güzel. siz nereden ve kaça aldınız acaba.
Bu dolby vision bildir bende de yok. Başka bir modelin menüsü mü bu acaba?
Bendeki 65UD9000 in güncelleme alan menüsünde yok.3.999 TL mediamarkt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
65ud9000 model tv min menüsü.
BİZİMKİ ÇAKMA 65UD9000 Mİ?
Menü görüntüsünü şimdi çektim.
Tşekkürler. Videoları 4kmedia.org/ adresinden indirip test yapabilirsiniz.
Odamda bulunan lamba yansıma yapıyor çektiğim videolarda, 1:47 de ve bir çok siyah sahnede yansıma olduğundan net görüntü yansıtamıyorum malesef.
spotçudan kaça aldınız.55ud9400 aldım sonunda. Ama 49 ve 65inç versiuonlarında gördüğüm görüntü akışkanlığı ve pürüzsüzlük yok neyazık ki. ayrıca renkleri çok dengesiz. Kendimi kazıklanmış hissediyorum. Mağazalarda 55 inçi görememiştim. Spotçudan aldım. Büyük ihtimalle ud9400'de 49 ve 65 inç versiyonu ile benim aldığım 55inç versiyonunda panel farkı var. Belki de dandik bir panel oldugu için 55 inç versiyonunu magazalardan kaldırmışlardır çünkü hiçbir mağazada yoktu. spotçudan buldum. 49 ve 65 inç panelin kalitesine aldanip aynı seri diye böyle bir hataya düştüm. Siz siz olun aynı seri de olsa bir ürünü denemeden almayın. Ayrıca 49 ve 65 inç panelin dış çerçevesi ve ayağı kromdu. Benim aldığım 55 inç 9400 panelin de internetteki resimlerinde öyleydi ama bana gelen ise ayakları ve panel çerçevesi siyah.vestel müşteri hizmetlerini aradım onların da kendi ürünlerinden haberi yok. Hdr veya Dolby Vision var mı diye sordum. Bir tanesi ikisi de var dedi diğeri Hdr var Dolby vision yok dedi interrnetteki sitelerde ikisi de yok görünüyor. Yani kısacası "gururla yerli" bir kazık yemiş bulunuyorum. Size tavsiyem ürünü birebir görmeden aynı versiyonunu görseniz bile hele de yerli bir firmaysa almayın.
Internetten aldıysanız 14 gün koşulsuz iade hakkınız var.55ud9400 aldım sonunda. Ama 49 ve 65inç versiuonlarında gördüğüm görüntü akışkanlığı ve pürüzsüzlük yok neyazık ki. ayrıca renkleri çok dengesiz. Kendimi kazıklanmış hissediyorum. Mağazalarda 55 inçi görememiştim. Spotçudan aldım. Büyük ihtimalle ud9400'de 49 ve 65 inç versiyonu ile benim aldığım 55inç versiyonunda panel farkı var. Belki de dandik bir panel oldugu için 55 inç versiyonunu magazalardan kaldırmışlardır çünkü hiçbir mağazada yoktu. spotçudan buldum. 49 ve 65 inç panelin kalitesine aldanip aynı seri diye böyle bir hataya düştüm. Siz siz olun aynı seri de olsa bir ürünü denemeden almayın. Ayrıca 49 ve 65 inç panelin dış çerçevesi ve ayağı kromdu. Benim aldığım 55 inç 9400 panelin de internetteki resimlerinde öyleydi ama bana gelen ise ayakları ve panel çerçevesi siyah.vestel müşteri hizmetlerini aradım onların da kendi ürünlerinden haberi yok. Hdr veya Dolby Vision var mı diye sordum. Bir tanesi ikisi de var dedi diğeri Hdr var Dolby vision yok dedi interrnetteki sitelerde ikisi de yok görünüyor. Yani kısacası "gururla yerli" bir kazık yemiş bulunuyorum. Size tavsiyem ürünü birebir görmeden aynı versiyonunu görseniz bile hele de yerli bir firmaysa almayın.
Internetten aldıysanız 14 gün koşulsuz iade hakkınız var.
[/QUOTE spotçudan aldım.
televizyonda hdr olup olmadığını nasıl anlıyorsun. bir yerde belirtiliyor muVestel 65UD9000 Dolby Vision video çektim izlemek isteyen aşağıdaki linke tıklasın. Başka videolar istiyorsanız söylemeniz yeterli.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
televizyonda hdr olup olmadığını nasıl anlıyorsun. bir yerde belirtiliyor mu