65UD9000

I Çevrimdışı

ismailay

Yeni Üye
23 Tem 2019
8
44
Ben de bu ürünle 55 ud 9400 arasında kalmıştım. yarın 55 ud 9400ü almak için gidecektim. ama bu ürün de güzel. siz nereden ve kaça aldınız acaba.

S Çevrimdışı

serdalergul

Yeni Üye
19 Tem 2019
16
48
S Çevrimdışı

serdalergul

Yeni Üye
19 Tem 2019
16
48
15639190882677539519415740278007.jpg

Menü görüntüsünü şimdi çektim.

C Çevrimdışı

creatures

Aktif Üye
17 Tem 2019
72
42
Tşekkürler. Videoları 4kmedia.org/ adresinden indirip test yapabilirsiniz.
Odamda bulunan lamba yansıma yapıyor çektiğim videolarda, 1:47 de ve bir çok siyah sahnede yansıma olduğundan net görüntü yansıtamıyorum malesef.
Hocam bu videoyu samsungun en iyi serisinden 7100 e kadar hepsinde baktım. Başlarda Siyah arkaplan da bir lamba aşağıdan yukarı çapraza kayıyor. Burada atlama yaptığını gördüm, başka bir markada görme şansım olmadı sizin videodan da tam tespit edemedim siz bahsettiğim atlamayı görüyor musunuz? Yani kesik kesik olan kaymayı. Bu arada samsungun Dolby vision açmasına da şaşırdım orası ayrı.

I Çevrimdışı

ismailay

Yeni Üye
23 Tem 2019
8
44
55ud9400 aldım sonunda. Ama 49 ve 65inç versiuonlarında gördüğüm görüntü akışkanlığı ve pürüzsüzlük yok neyazık ki. ayrıca renkleri çok dengesiz. Kendimi kazıklanmış hissediyorum. Mağazalarda 55 inçi görememiştim. Spotçudan aldım. Büyük ihtimalle ud9400'de 49 ve 65 inç versiyonu ile benim aldığım 55inç versiyonunda panel farkı var. Belki de dandik bir panel oldugu için 55 inç versiyonunu magazalardan kaldırmışlardır çünkü hiçbir mağazada yoktu. spotçudan buldum. 49 ve 65 inç panelin kalitesine aldanip aynı seri diye böyle bir hataya düştüm. Siz siz olun aynı seri de olsa bir ürünü denemeden almayın. Ayrıca 49 ve 65 inç panelin dış çerçevesi ve ayağı kromdu. Benim aldığım 55 inç 9400 panelin de internetteki resimlerinde öyleydi ama bana gelen ise ayakları ve panel çerçevesi siyah.vestel müşteri hizmetlerini aradım onların da kendi ürünlerinden haberi yok. Hdr veya Dolby Vision var mı diye sordum. Bir tanesi ikisi de var dedi diğeri Hdr var Dolby vision yok dedi interrnetteki sitelerde ikisi de yok görünüyor. Yani kısacası "gururla yerli" bir kazık yemiş bulunuyorum. Size tavsiyem ürünü birebir görmeden aynı versiyonunu görseniz bile hele de yerli bir firmaysa almayın.

A Çevrimdışı

adanaserver

Aktif Üye
15 Tem 2019
156
39
55ud9400 aldım sonunda. Ama 49 ve 65inç versiuonlarında gördüğüm görüntü akışkanlığı ve pürüzsüzlük yok neyazık ki. ayrıca renkleri çok dengesiz. Kendimi kazıklanmış hissediyorum. Mağazalarda 55 inçi görememiştim. Spotçudan aldım. Büyük ihtimalle ud9400'de 49 ve 65 inç versiyonu ile benim aldığım 55inç versiyonunda panel farkı var. Belki de dandik bir panel oldugu için 55 inç versiyonunu magazalardan kaldırmışlardır çünkü hiçbir mağazada yoktu. spotçudan buldum. 49 ve 65 inç panelin kalitesine aldanip aynı seri diye böyle bir hataya düştüm. Siz siz olun aynı seri de olsa bir ürünü denemeden almayın. Ayrıca 49 ve 65 inç panelin dış çerçevesi ve ayağı kromdu. Benim aldığım 55 inç 9400 panelin de internetteki resimlerinde öyleydi ama bana gelen ise ayakları ve panel çerçevesi siyah.vestel müşteri hizmetlerini aradım onların da kendi ürünlerinden haberi yok. Hdr veya Dolby Vision var mı diye sordum. Bir tanesi ikisi de var dedi diğeri Hdr var Dolby vision yok dedi interrnetteki sitelerde ikisi de yok görünüyor. Yani kısacası "gururla yerli" bir kazık yemiş bulunuyorum. Size tavsiyem ürünü birebir görmeden aynı versiyonunu görseniz bile hele de yerli bir firmaysa almayın.
spotçudan kaça aldınız.

S Çevrimdışı

stylerbb

Yeni Üye
9 Haz 2019
33
45
Internetten aldıysanız 14 gün koşulsuz iade hakkınız var.

I Çevrimdışı

ismailay

Yeni Üye
23 Tem 2019
8
44
Internetten aldıysanız 14 gün koşulsuz iade hakkınız var.
[/QUOTE spotçudan aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vestel 65UD9000 Dolby Vision video çektim izlemek isteyen aşağıdaki linke tıklasın. Başka videolar istiyorsanız söylemeniz yeterli.

televizyonda hdr olup olmadığını nasıl anlıyorsun. bir yerde belirtiliyor mu

televizyonda hdr olup olmadığını nasıl anlıyorsun. bir yerde belirtiliyor mu

vey dolby vision

Geri
Üst Alt