65 inç ucuz tv

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Merhabalar.

Evimde oturma odasında şu anda 55 inç Sony android Tv kullanıyorum. Bir de diğer odaya 65 inç tv düşünüyorum. playstation 4 için alacağım.arada film de izlerim. 100 hz panelli tvler çok pahalı. o yüden 50 hz ucuz bir 65 inç tv arıyorum. Aklımda şu anda 2 tane model var

Regal 65R7040U 3700 lira

optik çıkış. Dts HD - vs baya özellik var. görüntü nasıl bilmiyorum

bir de yakın zamanda

jvc 65VU83T modeli gelecekmiş sanırım.

Sizce jvc 65VU83T beklenmeli mi yoksa Regal mi almalıyım

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Regal tv Awoxdan çok daha kaliteli duruyor özellik bakımından. arada sadece 200 lira var. Vestelde ise fiyat farkı çok fazla , o kadar çıkmayı düşünmüyorum

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,321
Sahibinden sitesinde şöyle birşeyler buldum.

Sunny 165 ekran 4K sıfır 2 yıl garantili tv yi 2761 tl'ye satıyor. Bi göz at istersen :ok

165 Ekran 4K uydulu smart 2761₺

Vestel 65UD8900 4K UHD Smart Led Tv 3399 TL

VESTEL 65UD8900 165CM ULTRAHD 4K UYDULU SMART 1000HZ LED TV

Regal 65R7040U 4K Led Tv 3499 TL

Regal 65R7040U 4K Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon

Bu üç satıcıda İstanbul'da , sende İstanbul'da olduğun için bunları tavsiye ediyorum. Gidip , görüp kendin alabilirsin , genelde adrese teslim yaparlar.

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Teşekkürker. Gözümden kaçmış sanırım kayıt olurken istanbul yazmışım. Malesef Antalyadayım. Şimdi bu tvlerden birini havale yapıp alsam. Ölü pixel yada sorunlu tv gelirse iade almazlar diye düşünüyorum. Sonuçta kurumsal şirket değil . Fiyatlar daha iyiymiş burada

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,321
Teşekkürker. Gözümden kaçmış sanırım kayıt olurken istanbul yazmışım. Malesef Antalyadayım. Şimdi bu tvlerden birini havale yapıp alsam. Ölü pixel yada sorunlu tv gelirse iade almazlar diye düşünüyorum. Sonuçta kurumsal şirket değil . Fiyatlar daha iyiymiş burada
Hocam tv'ler sonuçta sıfır kutusunda gelecek ve ilk açan servis olacak , her hangi bir olumsuzlukta iadeyi alacak olan servis hocam :ok

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,321
Birde bu var n11'den

n11.com'dan Awox 65'' 165 Ekran 4K UHD Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Ücretsiz kargo 3199 TL

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Hocam tv'ler sonuçta sıfır kutusunda gelecek ve ilk açan servis olacak , her hangi bir olumsuzlukta iadeyi alacak olan servis hocam :ok

ürün ayıplı çıkarsa iadeyi satıcı almıyor mu . benim bildiğim 15 gün içerisinde koşulsuz şartısız ürün iade edilebiliyor eğer ki ürün site üzerinde alınırsa . ürün ayıplı olsun olmasın.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ürün ayıplı çıkarsa iadeyi satıcı almıyor mu . benim bildiğim 15 gün içerisinde koşulsuz şartısız ürün iade edilebiliyor eğer ki ürün site üzerinde alınırsa . ürün ayıplı olsun olmasın.

Görerek satışlarda 7, İnternet üzeri satışlarda 14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkınız kanunen var.

Kanunlara uyan işletmeleri bulduğunuz sürece iade prosedüründe sıkıntı yok :)

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Öyle fakat sahiibnden üzerinden getli alınsa bile sahibinden sitesinin hiçbir güvencesi yok get olayı tamamen fiyasko kendi deneyimlerimden biliyorum. diyelim ki n11 sitesinden aldım ve servis geldi kurulumunu yaptı ve mal ayıplu çıktı bu ürünü o zaman satıcıya geri iade etmiyor muyuz ? servisle neden uğraşıyım ki ayıp mal kaydı yazdırmak için zaten sıfır mal alıyorum

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,321
Öyle fakat sahiibnden üzerinden getli alınsa bile sahibinden sitesinin hiçbir güvencesi yok get olayı tamamen fiyasko kendi deneyimlerimden biliyorum. diyelim ki n11 sitesinden aldım ve servis geldi kurulumunu yaptı ve mal ayıplu çıktı bu ürünü o zaman satıcıya geri iade etmiyor muyuz ? servisle neden uğraşıyım ki ayıp mal kaydı yazdırmak için zaten sıfır mal alıyorum
Aynen satıcıya geri iade edebilirsin , şahsen ürünün faturası olduktan sonra panik yapmamak gerekli , eğer ürün ayıplı çıkarsa kanunen belirli süre içinde ürün geri iade edilir. Satıcı iadeyi almaz ise vay haline , kanunen ciddi zarara uğrar :ok

Geri
Üst Alt