yunus emre34
Yeni Üye
Ya Şuan Vestel kullanıyorum memnunum aslında 2 kere tamir gördü Şuan da da panel arıza var ama biraz kaliteli bir keyifli bir Tv almak istiyorum65q9900 aldım çok memnunum. Tavsiye ederim.
Ya Şuan Vestel kullanıyorum memnunum aslında 2 kere tamir gördü Şuan da da panel arıza var ama biraz kaliteli bir keyifli bir Tv almak istiyorum65q9900 aldım çok memnunum. Tavsiye ederim.
Valla hocam bütçeniz 35-40 arası ise tcl olsun, lg olsun samsung olsun amiral gemisi tv alamazsınız. Giriş seviyesi tv alırsınız. 65q9900 ise vestel in amiral gemisi tv lerinden biri. 3 yıl garanti de cabası. Ben bu yüzden tercih ettim. Bir de tv boxım vardı 65 inç qled Android bir tv im olmuş olduYa Şuan Vestel kullanıyorum memnunum aslında 2 kere tamir gördü Şuan da da panel arıza var ama biraz kaliteli bir keyifli bir Tv almak istiyorum
65 C755, eğer bütçe zorlanacaksa 65 C655 Pro.65c755 mi
75c655 Pro mu?
65c655Pro mu
Değerli büyüklerim bilgilerinize güveniyorum
655 de Realtek işlemci var takılma yapar.DEVAMLILIK OLARAK İLERİ DÖNEMDE 3-5 SENEYE GEÇİŞ VE HIZ SORUNU DONMA KASMA DA YAŞAMAK İSTEMEM AÇIKÇASI
Kaç metreden izleyeceksiniz ? Eğer mesafe çok büyükse 75'' alın.c755 in c655pro ya göre bariz bir üstünlüğü var yorumlarınıza bakılırsa
gittim canlı gördüm yani izlerken görsel olarak ikisininde beni memnun edeceğinden şüphem yok gibi
peki 75C655PRO MU 65C755 Mİ ?
EKRANIN BÜYÜK OLMASI FARK ETMEZ EVİM BÜYÜK İKİSİDE KURTARIR ŞUAN ZATEN 50 İNÇ KULLANIYORUM
DEVAMLILIK OLARAK İLERİ DÖNEMDE 3-5 SENEYE GEÇİŞ VE HIZ SORUNU DONMA KASMA DA YAŞAMAK İSTEMEM AÇIKÇASI
GÖNÜL 75C755 ALMAK İSTER TABİ
Bu noktada bir şey söyleyemiyorum, karar sizinen az 3 metre fazlası var eksiği yok sanırım 75c655 i alıcağım
ama gözümü karartıp yine 75c755 olmasını da istemiyor değilim
sizleri de yoruyorum sorularımla hakkınızı helal edin
Bunu çok onemsiyorsaniz. Beyaz bantla TV koyacağınız yerin duvarına 65 inç boyutunu yapıp uygunluğunu test edersiniz. En iyi test bu.en az 3 metre fazlası var eksiği yok sanırım 75c655 i alıcağım
65 inç daha mantıklı olur.en az 3 metre fazlası var eksiği yok sanırım 75c655 i alıcağım
Samsung Q80D, QN85DTCL 65c755 in muadili bir Tv söyleyin bana lütfen