şu an vestel 70u9600 model bir tv kullanıyoruz forumdan ogrendıgım kadarıyla bendekı panel va yapıda chot panel ,bundan once lg tv mızz vardı karanlık odada tv ızlemek ezıyettı resmen hıcbırsey bellı olmuyordu suan vestel tv den son derece memnunuz bundan sonra ıps tv almam ben .IPS panelde eğer yerel karartma yoksa veya yerel karartması düzgün değil ise gerçekten büyük sıkıntı. Normalde geniş açılı diye biliriz ama daha dün sipariş ettiğim M4 Imac bilgisayarın hali ortada. Kim der ki bu bir IPS paneldir diye. Gerçekten kullanılan panel kalitesi çok önemli, Samsung, Sony vb. markaların çoğu VA paneli bu IPS'ten çok çok daha iyidir
Listeden Vestel ve LG'yi silin derim, C655 Pro ile Q60D arasında seçim yapın. Ancak ben yine de ebattan feragat edip 65'' fakat daha üst seviye bir model almanızı öneririm.75 inç tv daha iyi olucak gibi geliyor benim evime göre istişare sonuçu bazı modellere baktım ve sizin yardımınızla iyi bir tv almayı umuyorum nokta atışı olarak modellerimi yazıyorum
VESTEL 75QG9840
TCL 75C655PRO
SAMSUNG 75Q60D
LG 75UT91
VESTEL 70QA9700
BUNLARIN FİYATLARI 60 BİN HEMEN HEMEN
VESTELİN UCUZ OLMASI GERÇEKTEN İLGİMİ ÇEKİYOR
BANA DAHA İYİ YARDIMCI OLMANIZ ACISINDAN BEN KARŞIDAN İZLEMEYİ DAHA ÇOK SEVİYORUM PLAYSTAİON OYNARIM TAM KARŞISINDAN
GÜNDÜZLERİ TVNİN PARLAMASINDAN NEFRET EDERİM
TCL İ BURADA SİZİN FORMUNUZDAN OKUDUKLARIMLA TANIŞTIM
Hangisinde karar kılarsam 75 inç olarak alıcam eğer bütçeyi ayarlayamazsam aynı modelin 65 ini almak istiyorum inşallah
C655 Pro eski C745 diye biliyorum, C755 ise daha yeni model. Ana fark Mini Led olması tabi ama bununla sınırlı değil C755'te daha yeni görüntü işlemcisi var; Realtek RTD2880 vs MediaTek Pentonic 700. Yeni işlemci daha hızlı tv, daha iyi resim kalitesi, daha iyi video dekode etmek demek. Ram de eskisinde 2 GB yenisinde 3 GB.75C755 i 75c655 den ayıran tek mini led olması mı?
Aralarında 10-12 bin fiyat farkı var 755 i almam bana nasıl bir avantaj sağlar
Bu akşam mağaza mağaza gezip canlı görüp kararımkesinleştireceğim inşallah