600 TL TV Box Tavsiye

hesaphesap01

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
hesaphesap01
600 TL bütçe ile film (chrome ile) ve YouTube için TV Box arıyorum.

Bir de Netflix lisanslı olunca Netflix üyeli mi geliyor?

İnternette dolaşırken buldum .
Pahalı ?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Mi box dışında gerisi saçma Netflix lisansı yok zaten çoğunda Netflix de 360p film dizi izlersin sertifika yoksa oda baya kötü bir deneyim olur senin için

Dün bir yakınıma aldırdım. 599 TL

Macera aramayın, mi box alın.

Pahalı ?

Bu videoları çeken arkadaşı takip ediyorum ara sıra videolarınıda izliyorum, bana güven veren, dürüst ve ürün güzellemesi yapmayan birisi gibi geliyor.

Son düzenleme:
Pahalı ?

Bu ürününde başlığı var forumda ilgililer bakabilir ?

Bu başlıktada Mi Box S ile özellik karşılaştırmasına bakabilirsiniz.

Daha önce başka markalar kullandım ama mibox kadar verim alamadım kesinlikle mibox 4k

Lisanssız ürünlerde Netflix 1080P desteklemiyor ise lisanssız TV Box alıp sadece tarayıcıdan 1080P ile film izleyebilir miyim?

@sanko86, @Akigo35, @Diridiri06,

Son düzenleme:
Mi Box film izlemek için uygun bir TV Box mudur? Ben Netflix ve Youtube'dan ziyade hard diskimdeki filmleri MX Player kurarak izlemek istiyorum.
Bu açıdan Mi Box'u değerlendirir misiniz?

Mi Box film izlemek için uygun bir TV Box mudur? Ben Netflix ve Youtube'dan ziyade hard diskimdeki filmleri MX Player kurarak izlemek istiyorum.
Bu açıdan Mi Box'u değerlendirir misiniz?
Mi Box ile söylediklerinizi yapabilirsiniz, zaten tüm tv boxlarda bunu yapabilirsiniz, tv boxların yaptığı en basit işlevlerden biri bu zaten. Tv Boxlardaki 4K ibareleri zaten bu özellik için konulan bir ibare, 4K ibaresini gören herkes Netflix, Youtube, Amazon Prime tarzı online izlenen mecralarında 1080p, 4K izlendiğini sanıyor, halbuki o 4K ibaresi harici harddisk, flash bellek aracılığı ile 4K izlenebildiğini belirtmekte. Yani tamamen pazarlama, satış ile alakalı ?

OK. Teşekkür ederim.

Macera aramayın, mi box alın.

Bu videoları çeken arkadaşı takip ediyorum ara sıra videolarınıda izliyorum, bana güven veren, dürüst ve ürün güzellemesi yapmayan birisi gibi geliyor.
Evet bende takip edip, izlerim kendilerini. Çok güzel anlatım yapmaktadır.

Mi Box ile söylediklerinizi yapabilirsiniz, zaten tüm tv boxlarda bunu yapabilirsiniz, tv boxların yaptığı en basit işlevlerden biri bu zaten. Tv Boxlardaki 4K ibareleri zaten bu özellik için konulan bir ibare, 4K ibaresini gören herkes Netflix, Youtube, Amazon Prime tarzı online izlenen mecralarında 1080p, 4K izlendiğini sanıyor, halbuki o 4K ibaresi harici harddisk, flash bellek aracılığı ile 4K izlenebildiğini belirtmekte. Yani tamamen pazarlama, satış ile alakalı ?
Sence Tarayıcıdan film izlemek için Tanix TX6 mı? Mi Box mu?

Sence Tarayıcıdan film izlemek için Tanix TX6 mı? Mi Box mu?
Tanix veya başka bir port android. Port deme sebebim daha elimizin yatkın olduğu bir android sürümü olmasıdır. (klasik tel/tablet sürümü)

Dreamstar A5 Android 9.0 Ultra Hd 4K Uydu Alıcısı kullanan var mı arkadaşlar ?​

Geri
Üst Alt