5G Aktif Oldu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ehm123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    aktif
2019'da bimden aldığım meysu çortlayana kadar 6G çıkar belkim.
Hiiiç yeni tel alıp vergi üretesim yok.

Türk Telekom çok iyi şuanda test yaparken dikkatli olun her test ortalama 1 1.5 gb veri harcıyor haberiniz olsun ve Türk Telekom 50gb ücretsiz veriyor ek paket satın al kısmından alabilirsiniz

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
:ok Hız testinde 1,35 Gb anında yedi bitirdi telefonu tekrar 4,5 G ayarına aldım.

:ok Hız testinde 1,35 Gb anında yedi bitirdi telefonu tekrar 4,5 G ayarına aldım.
Turktelekom tarafında stabil olmadığını düşünüyorum 5G açıkken tlf görüşmesinde kesilmeler yaşanıyor
:bilmiyom

Turktelekom tarafında stabil olmadığını düşünüyorum 5G açıkken tlf görüşmesinde kesilmeler yaşanıyor
Bulunduğum lokasyonda henüz o sorun ile karşılaşmadım.

Benimde bulunduğum lokasyonda stabil değil, ilk başlangıçta tavana vuruyor, bittiğinde tabana vuruyor. :D

Merak edip test edeyim dedim 4g 100mb civar gidiyordu bu harbiden 1gb yedi , bu nasıl bi test arkadaş film indirsem bu kadar yemezdi
anlaşılan 5g hiç paket dayanmayacak
Haa bu arada millet 5g geçtik diye eğlenirken yılbaşında zam gelen tarifelere yeni ek zam gelmiş , geçmiş olsun😤

Geri
Üst Alt