Bu konularda hiç bilgim yok. Sabit olan mı daha iyidir açı verilebilen mi. Almışken iyisi olsun istiyorumaçı verilebilen degil ama sabit aparat aldım bende aynı tv için daha montajı yapılmadı ama elimde fotoğraf atabilirim
Ben de sizin gibi düşünüyordum.Ancak hareketli aparatlar sıkıntı yaratabiliyor.Malum tv büyük.Bu konularda hiç bilgim yok. Sabit olan mı daha iyidir açı verilebilen mi. Almışken iyisi olsun istiyorum
Teşekkür ederim. Sizinkini internetten aldıysanız linkini atar mısınız ben de ondan alayımBen de sizin gibi düşünüyordum.Ancak hareketli aparatlar sıkıntı yaratabiliyor.Malum tv büyük.
Sabit olması daha mantıklı benim için
Ben normalde tvyi açılı izleyecektim ancak va panel olmasından dolayı oda düzenini değiştirdim ve tam karşıdan izleyeceğim hem bütçe açısından hem kullanılabilirli,k yönünden benim için iyi oldu
4lüyse mantıklı olabilir 2liydi sanırım önceden.O aparatlar plastik diye biliyorum ama tercih meselesiBence Orijinal aparatları işinizi görür cihazda yeni tip aparat kullanılıyor ve her askı dubasına 1 aparat geliyor toplamda 4 adet birbirinden ayrı parça herbiri 2 şer vida ile duvara sabitleniyor gayet sağlıklı ki zatensiz duvar kurulum talep ederseniz ilk kurulumda servis yanında getirip montajı yaparlar