OLED panellerde her zaman risk vardır.Peki üstad Sony Bravia XR55A95K model nasıldır? Ben yanık izini riskinden dolayı s95b ve bu a95k dan çekiniyordum. TV Oturma odasında olacak doğrudan bakacağım her hangi bir açım yok.
quantumdot Miniled olması çok ciddi değer katsa da oyun konsolu için IPS panel kısmı kullanıcının bakış açısına göre değişir.
Ayrıca BOE Display kısmı beni bir tık geri itiyor desem yalan olmaz. Yani televizyonu Koreli Samsung diye alıp paneli Çinli Boe olunca bazen verdiğim paray
quantumdot Miniled olması çok ciddi değer katsa da oyun konsolu için IPS panel kısmı kullanıcının bakış açısına göre değişir.
Ayrıca BOE Display kısmı beni bir tık geri itiyor desem yalan olmaz. Yani televizyonu Koreli Samsung diye alıp paneli Çinli Boe olunca bazen verdiğim paraya üzülüyorum.
Normal bu durum firmaların politikaları kapsamında. Yapabilir ve yedek parçası varsa bu yolu izlerler. Yok ise değişim yaparlar. Oled ise ayrı bir konu. Çünkü komple bir yapısı vardır. Tamiri zor bütünlüğü olan bir yapısı vardır yani değişim olur ekranda sorun olursa. Anakart, hdmı güç kartı vb. Sorun olursa bunu değiştirirler.Abi selamlar, yeni konu açmak istemedim, şöyle bir sorunum oldu samsung 75Q70D televizyonumda iki büyük hale oluştu. Servis geldi, gördüler ama 8 ay olduğu için panel değişimi çıkar büyük ihtimalle dediler. Bu tüketici hakları tarafından doğru mu? Ürünü sıfırı ile değiştirmeleri gerekli değil mi? Yok eğer yasa öyle doğrudur diyorsan bende zorlmayayım. Çünkü daha önce lg televizyonum vardı oled yanığından direkt değişim yapmıştı 1.5 yıl geçmesine rağmen. Samsung 6 ay sonrası sadece tamir deyince garibime gitti sana sormak istedim.
Normal bu durum firmaların politikaları kapsamında. Yapabilir ve yedek parçası varsa bu yolu izlerler. Yok ise değişim yaparlar. Oled ise ayrı bir konu. Çünkü komple bir yapısı vardır. Tamiri zor bütünlüğü olan bir yapısı vardır yani değişim olur ekranda sorun olursa. Anakart, hdmı güç kartı vb. Sorun olursa bunu değiştirirler.
Bir diğer konu Adem bey bizden ayrıldı. Kendi sitesini kurdu. Oradan ulaşabilirsiniz.