55PUS7803

A Çevrimdışı

amonhotep

Yeni Üye
30 Nis 2018
44
47
Oydu buydu derken artık resmen araştırıp beklemekten yoruldum ve bu gece vatan webden kampanya ile 4199₺ ye aldım geçtim. Vatanda canlı izleyerek zaten beğenmiştim,bu boyutta 100hz. bir tvyede gücüm yetmeyeceği için, ülkenin durumu ne olacağı belli olmadığı için, artış zam olma ihtimali yüksek olduğu için, ambi ve android istediğim için aldım geçtim açıkçası.oyi mi yaptım kötü mü, gelince değerlendireceğiz artık. En kısa süre de de incelemelerimi nurdan aktarmak istiyorum. Her konuda sonsuz sabırla cevaplarını esirgemeyen sn. Adem Helvacı Ado üstad, sana tekrar teşekkür ederim. Senden çok şey öğrendim. Bu TV geldiğinde ölü pixel, ışık sızması vb. testleri nereden bulabilirim? Bu konuda da yardım edersen sana minnettar olurum sn, Adem Helvacı Ado hocam

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam sanırım çok yoğunsun

Azizim Sezon ha bitti ha bitecek derken bitmiyor bir türlü, Sezon bitmeyince işler sakinlemiyor, işler sakinlemedikçe ben gönlümce foruma gelemiyorum ama dur bakalım ilk yağmurlar düştümü tamamdır artık rahat ederiz :kiskis

Açıkçası PHILIPS tv lerde bir panel test confirmi var mı bilmiyorum, O nedenle müsaade ederseniz PHILIPS servisi arkadşaımdan yarın sorup öğreneyim sizin için :ok

A Çevrimdışı

amonhotep

Yeni Üye
30 Nis 2018
44
47
Azizim Sezon ha bitti ha bitecek derken bitmiyor bir türlü, Sezon bitmeyince işler sakinlemiyor, işler sakinlemedikçe ben gönlümce foruma gelemiyorum ama dur bakalım ilk yağmurlar düştümü tamamdır artık rahat ederiz :kiskis

Açıkçası PHILIPS tv lerde bir panel test confirmi var mı bilmiyorum, O nedenle müsaade ederseniz PHILIPS servisi arkadşaımdan yarın sorup öğreneyim sizin için :ok
Yoğunluğunuzu tahmin edebiliyorum, Allah kolaylık versin, hem iş hem burası yetişmek zor haklısınız.tekrar Çok teşekkür ederim sn. Adem Helvacı Ado , hararetle bekliyorum.

Geri
Üst Alt