Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 aydır misafir olarak incelediğim foruma bugün kayıt olarak aranıza katıldım
Şu sıralar 3 yıl önce aldığım
Sizlere asıl sorum 55" ve üzeri UHD çözünürlükte tv tavsiyeniz var mıdır? Bütçem 4000 maksimum 5000 TL. Genelde TV kanalları, film, belgesel ve arada Xbox bağlıyoruz, smart tv özelliklerini kullanıyoruz. Biraz daha uzun ömürlü kullanabileceğimiz bir şey alayım diye düşündüm.
Bu sefer önceki gibi bir mağduriyet yaşamamak için tecrübelerinizle beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Çünkü şu an kafam baya karışmış durumda.
Başta Adem Hocam olmak üzere tüm arkadaşlardan konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Ado
Yaklaşık 1 aydır misafir olarak incelediğim foruma bugün kayıt olarak aranıza katıldım
Şu sıralar 3 yıl önce aldığım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
TV'den çekmediğim sorun kalmadı. Önce ana kartında bir problemden dolayı tv güç düğmesine bastıktan uzun süre sonra açılmaya başladı, servise gidip ana kartı değişti şimdi de beyaz bir nokta şeklinde ekranın ortasında ışık saçılması var sanırım panelin aydınlatması da bize elveda demek üzere. LG servisinden de televizyonundan da ağzım yandı. Sizlere asıl sorum 55" ve üzeri UHD çözünürlükte tv tavsiyeniz var mıdır? Bütçem 4000 maksimum 5000 TL. Genelde TV kanalları, film, belgesel ve arada Xbox bağlıyoruz, smart tv özelliklerini kullanıyoruz. Biraz daha uzun ömürlü kullanabileceğimiz bir şey alayım diye düşündüm.
Bu sefer önceki gibi bir mağduriyet yaşamamak için tecrübelerinizle beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Çünkü şu an kafam baya karışmış durumda.
Başta Adem Hocam olmak üzere tüm arkadaşlardan konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Ado