Merhabalar; yayın standartlarını düşünürsek 2.50 için 55'' biraz büyük değil mi acaba?
Hani bana deseniz ki ''terabaytlar dolusu 4K içeriğim var ve başka bir şey izlemem'' o zaman eyvallah ama bu mesafede yine de 55'' izlemek istiyorsanız o zaman nanocell veya quantumdot bakmak daha makul gibi geldi bana. Bu sefer de bütçe sorun olur mu bilemiyorum.
Bu bakış açımız ise markalara para vermeme bakış açımızı ekarte ediyor ister istemez zira bu teknolojiler henüz LG ve SAMSUNG dışında sahada yok
Tamam, PPI PPC kavramlarını gözardı etmeyi başarırım sorun yok derseniz o halde orta segment üretimlere bakılabilir.
Burada ise devreye eşinizin izleme açısı girer, çok televizyon seven birisi ise 45 derecelik açı, sevgili eediz in de bahsettiği gibi riskli bir açı, yalnız sevgili eediz kardeşime UM7100 konusunda katılamıyorum zira bana göre panel performansı oldukça başarısız bir model.
Buna paralel Play Station söz konusu olduğunda mümkünse TN, değil ise VA panel tercih etmeli ki yine bana göre oyun konsollarında IPS panel tercihi, oyunlara bakış açınıza göre değişken olmakla birlikte tercih edilmemesi gereken panel tipidir.
Tamam markalara gereksiz para vermeyelim kabul, ki ben de videolarımda da bu konuyu oldukça irdelerim.
Sorun şu ki bazı durumlarda orta segmenin üstüne çıkmak zaruri bir hal alabiliyor, İşin içine Play Station girdiğinde, buna bir de iyi bir smart keyfi ekleyecek olursanız tartışmasız LG SAMSUNG düşman kardeşlere bakış açımızı çeviriyoruz ister istemez.
IPS panel istemediğimizi ve hele ki REZİL servis hizmetlerini de göz önünde bulundurursak zaten LG markasını elemek kaçınılmaz oluyor.
Samsung markasında da gereksiz paralar vermemek adına zaten hepsi birbiri ile aynı olan ama Can abimizin hep bahsettiği Marketing çalışmaları kapsamında değişim isimler verilen NU7100 ailesinden model inceleyebilirsiniz Bunlar RU7100/7090/7105 şeklinde ilerleyen serilerdir.
Ürünlerin hepsi aynı olsa da satış kanalları farklı diye model isimleri değişik olur.
Bu işler için bu paraları ben vermek istemem derseniz o halde Toshiba ailesinden 5863 6863 inceleyebilirsiniz
hd yayınları net güzel görebilmek için 2-2,5 mesafede kaç inç alınmalı?